Yok hapishane kaçması olacak. Prison breakteki gibi müthiş bir şey bekliyorumBence Oda ikinci kez Impel Down vurgunu yaptırmaz. Doflamingo hapisten çıkacaksa, bu ancak Im’in ona ihtiyaç duyması ve Dof’un da bir teklif sunup anlaşmalarıyla mümkün olur gibi. Ne dersin @Daredewill
Sen Lonca'ya girmesini istemiyordun? Bu şekilde çıkaracaklar da dışarıda rest mi çekecek adam bunlara , ayıp ayıpYok hapishane kaçması olacak. Prison breakteki gibi müthiş bir şey bekliyorum
Dofy ve Croco çekişmesi çok sarmaz bir de tek aile şeklinde geniş ekip Dofy ekibinde gördük. Law ve kid tayfasindan bu kadar kişi sayamayiz. Croco 1 adama sahip mohawk yalnız buggy ekibiyle iş gidiyor. Dofy ailesi katılmaz. Oda katmaz yani. Değişik şeyler bekliyorum ama sadece bekliyorum. Hikaye ilerlemiyor. Asıl sen düşün Dofy dışarı çıkarsa eğer law ne yapacak gidip yarım kalan hesabi kapatacak mi yoksa önüne mi bakacak?Sen Lonca'ya girmesini istemiyordun? Bu şekilde çıkaracaklar da dışarıda rest mi çekecek adam bunlara , ayıp ayıp![]()
Big Mom'ı kestikten sonra Doffy'e çeyrek atar.Gel iddiaya girelim. Law asla Dof un peşinden intikam icin gitmeyecek diyorum. Hatta açık çek vermiyorum en fazla Dof hapisten kaçtı diye haber okuduğunda lanet eder bırakır. İntikam için peşine gitmez cesaret edemez. Sen gider diyor musun? Haha
Dof, Law'ın Mom'ı öldürdüğü haberini okuyunca altına ıslatmış diyorlar. Çıkarsa eğer karşılaşmak istemezDofy ve Croco çekişmesi çok sarmaz bir de tek aile şeklinde geniş ekip Dofy ekibinde gördük. Law ve kid tayfasindan bu kadar kişi sayamayiz. Croco 1 adama sahip mohawk yalnız buggy ekibiyle iş gidiyor. Dofy ailesi katılmaz. Oda katmaz yani. Değişik şeyler bekliyorum ama sadece bekliyorum. Hikaye ilerlemiyor. Asıl sen düşün Dofy dışarı çıkarsa eğer law ne yapacak gidip yarım kalan hesabi kapatacak mi yoksa önüne mi bakacak?
Gel iddiaya girelim. Law asla Dof un peşinden intikam icin gitmeyecek diyorum. Hatta açık çek vermiyorum en fazla Dof hapisten kaçtı diye haber okuduğunda lanet eder bırakır. İntikam için peşine gitmez cesaret edemez. Sen gider diyor musun? Haha
Harald adamdır. Neden bilmiyorum.Bu Harald ne adi bir adam çıktı ya.
Seni 2015te tanıdım Selim hala aynısın. Tebrik mi edeyim eleştireyim mi anlamadım ki. Law şu an gider Bepo'ya sen döv der kendi uğraşmaz bile.Dofy ve Croco çekişmesi çok sarmaz bir de tek aile şeklinde geniş ekip Dofy ekibinde gördük. Law ve kid tayfasindan bu kadar kişi sayamayiz. Croco 1 adama sahip mohawk yalnız buggy ekibiyle iş gidiyor. Dofy ailesi katılmaz. Oda katmaz yani. Değişik şeyler bekliyorum ama sadece bekliyorum. Hikaye ilerlemiyor. Asıl sen düşün Dofy dışarı çıkarsa eğer law ne yapacak gidip yarım kalan hesabi kapatacak mi yoksa önüne mi bakacak?
Gel iddiaya girelim. Law asla Dof un peşinden intikam icin gitmeyecek diyorum. Hatta açık çek vermiyorum en fazla Dof hapisten kaçtı diye haber okuduğunda lanet eder bırakır. İntikam için peşine gitmez cesaret edemez. Sen gider diyor musun? Haha
Çünkü halkı için mücadele ediyor. Halkının kahramanı gerisi umurunda değil adamın.Harald adamdır. Neden bilmiyorum.
Tebrik et işte ne güzel değişmemisimHarald adamdır. Neden bilmiyorum.
Seni 2015te tanıdım Selim hala aynısın. Tebrik mi edeyim eleştireyim mi anlamadım ki. Law şu an gider Bepo'ya sen döv der kendi uğraşmaz bile.