Spoiler 1158 Spoiler Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen Lonca'ya girmesini istemiyordun? Bu şekilde çıkaracaklar da dışarıda rest mi çekecek adam bunlara , ayıp ayıp 🤣
Dofy ve Croco çekişmesi çok sarmaz bir de tek aile şeklinde geniş ekip Dofy ekibinde gördük. Law ve kid tayfasindan bu kadar kişi sayamayiz. Croco 1 adama sahip mohawk yalnız buggy ekibiyle iş gidiyor. Dofy ailesi katılmaz. Oda katmaz yani. Değişik şeyler bekliyorum ama sadece bekliyorum. Hikaye ilerlemiyor. Asıl sen düşün Dofy dışarı çıkarsa eğer law ne yapacak gidip yarım kalan hesabi kapatacak mi yoksa önüne mi bakacak?

Gel iddiaya girelim. Law asla Dof un peşinden intikam icin gitmeyecek diyorum. Hatta açık çek vermiyorum en fazla Dof hapisten kaçtı diye haber okuduğunda lanet eder bırakır. İntikam için peşine gitmez cesaret edemez. Sen gider diyor musun? Haha

• Haha
Tepkiler: Ölüm Cerrahı
Gel iddiaya girelim. Law asla Dof un peşinden intikam icin gitmeyecek diyorum. Hatta açık çek vermiyorum en fazla Dof hapisten kaçtı diye haber okuduğunda lanet eder bırakır. İntikam için peşine gitmez cesaret edemez. Sen gider diyor musun? Haha
Big Mom'ı kestikten sonra Doffy'e çeyrek atar.

• Haha
Tepkiler: Daredewill
Dofy ve Croco çekişmesi çok sarmaz bir de tek aile şeklinde geniş ekip Dofy ekibinde gördük. Law ve kid tayfasindan bu kadar kişi sayamayiz. Croco 1 adama sahip mohawk yalnız buggy ekibiyle iş gidiyor. Dofy ailesi katılmaz. Oda katmaz yani. Değişik şeyler bekliyorum ama sadece bekliyorum. Hikaye ilerlemiyor. Asıl sen düşün Dofy dışarı çıkarsa eğer law ne yapacak gidip yarım kalan hesabi kapatacak mi yoksa önüne mi bakacak?

Dof, Law'ın Mom'ı öldürdüğü haberini okuyunca altına ıslatmış diyorlar. Çıkarsa eğer karşılaşmak istemez 😌

Cesaret edemez değil. Law artık Dof'u bir tarafına takmaz. O Cora-san'ın verasetini yerine getirip ülkeyi kurtardı. Amacı buydu. Ee bunu yaparken Dof ölseydi ballı kaymağı olurdu o kadar

• Haha
Tepkiler: Daredewill
Bu Harald ne adi bir adam çıktı ya.
Harald adamdır. Neden bilmiyorum.

Seni 2015te tanıdım Selim hala aynısın. Tebrik mi edeyim eleştireyim mi anlamadım ki. Law şu an gider Bepo'ya sen döv der kendi uğraşmaz bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü