Spoiler 1159: Kader Adası

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    30
Adam cadetken seninkinden daha çok sorgulayıcı sen onun acısını çıkar önce içinden ahahaha
Sorgulamaktan çok Vietnam gazisi gibi PTSD yaşayıp hayatının sonuna kadar kapalı kapılar arkasında saklanıyor. "Ginny'i yakalamışlar usta bir şey yap" dediklerinde titreme geliyor olduğu yere çöküyor.

Dragon'u ıslak rüyalarında amiral olarak bekleyen @Monkey D. Dragon 'a cadet şoku

@Yubashiri Vinsmoke

qkd5olc.png
Amiral olmadan bu meselelere reaksiyon göstermesi karaktere + yazar la:d Kör sağır dilsizi oynayacak onursuzluğu gösterememiş işte. Erkenden jacketini alıp varmış gitmiş yoluna.

Sorgulamaktan çok Vietnam gazisi gibi PTSD yaşayıp hayatının sonuna kadar kapalı kapılar arkasında saklanıyor. "Ginny'i yakalamışlar usta bir şey yap" dediklerinde titreme geliyor olduğu yere çöküyor.
Ginnye önce kocasının gitmesi lazım o bile gitmiyor lan.

Ayrıca wb aile istiyorum diyor burda burdaki rocks tayfasıdır heralde. 5 yılda 1 tayfa değiştirmiyorsa wb

0576-012.png

• Like
Tepkiler: Skywalker
Amiral olmadan bu meselelere reaksiyon göstermesi karaktere + yazar la:d Kör sağır dilsizi oynayacak onursuzluğu gösterememiş işte. Erkenden jacketini alıp varmış gitmiş yoluna.
Anlamış hali bu mu? Bu adada yaşanan her şey ama her şeye tanık olup... Sonra bu partiyi düzenleyenlerin eline düşen Ginny'i kurtarmaması anlaması. İnsan ayıp olmasın diye suikastçı gönderir Ginny'nin kafasına sıktırtır acı çekmesin diye.

Ginnye önce kocasının gitmesi lazım o bile gitmiyor lan.

Ayrıca wb aile istiyorum diyor burda burdaki rocks tayfasıdır heralde. 5 yılda 1 tayfa değiştirmiyorsa wb

0576-012.png

Burada Xebec'in yanında olduğunu sanmıyorum. Bıyıkları bile yok daha.

Anlamış hali bu mu? Bu adada yaşanan her şey ama her şeye tanık olup... Sonra bu partiyi düzenleyenlerin eline düşen Ginny'i kurtarmaması anlaması. İnsan ayıp olmasın diye suikastçı gönderir Ginny'nin kafasına sıktırtır acı çekmesin diye.
Konyalı yörük gibi bakma olm olaylara. Kendi perspektifinden azıcık uzaklaş.

Burada Xebec'in yanında olduğunu sanmıyorum. Bıyıkları bile yok daha.
O zamanlar adı sadece ''white'' mıdır?

Coby ve Dragon çok benzer bir yumoşluğa sahip. Garp o yüzden Coby’i evladı gibi görmüş olabilir.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü