Monkey D. Dragon
★★★
-
Vitrin konusu
Oğlum kendi kafanda kurduğun şeylere neden beni sığdırmaya çalışıyon? Ben ne demişim böyle çıksa tüm güç dengeleri şaşar demişim. Bu ne demek? Hiç beklenmeyen demek. He elinde tüfek tutmasını beklemiyordum ama amiral de beklemiyordum. Hatta sonrasında ne dedim. Heralde tuğamiral falan çıkar. O da çıkmadı. Sen şu an yanıklığını Dragon üstünden söndürmeye çalışan bir kavruksun sdfjgsjkdfg. Resmen kaç gündür aradan işine gelenleri çekip çekip kusuyon burda. Yok dragon sivilleri öldürmüş yok bilmem ne lkshfdklshfd hadi abiYa lafı dolandırma hiç, açık açık amiral bekliyordun adamı Kaido'nun yaşıyla kıyaslayıp. Rüyanda Kaido bile bu yaşta böyle önemliyse Dragon ne biçimdir hee diye dönmediysen gel inkar et bilelim sdjhfgkdgdsg
Amiral olmadan reaksiyon göstermek çok acayip bir şey mi ki. Koby daha denizci bile olmadan reaksiyon gösteriyordu. Ohara'daki askerler de sorguluyordu. Gözünün önünde dönen ve eğitimini aldığı şeye ters giden bir şey görünce birinin sorgulaması niye tuhaf olsun.
Bu olay zate Dragon için bir dönüm noktası hükumete karşı mücadele etme kararı için. Buradan itibaren içine kurt düşüyor ve bir zaman sonra da Denizciliği bırakıp farklı amaçlara yöneliyor. Yani tam bu noktada isyan bayrağı çekmiş muamelesi yapıyorsunuz :d