Spoiler 1159: Kader Adası

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    30
Ya lafı dolandırma hiç, açık açık amiral bekliyordun adamı Kaido'nun yaşıyla kıyaslayıp. Rüyanda Kaido bile bu yaşta böyle önemliyse Dragon ne biçimdir hee diye dönmediysen gel inkar et bilelim sdjhfgkdgdsg

Amiral olmadan reaksiyon göstermek çok acayip bir şey mi ki. Koby daha denizci bile olmadan reaksiyon gösteriyordu. Ohara'daki askerler de sorguluyordu. Gözünün önünde dönen ve eğitimini aldığı şeye ters giden bir şey görünce birinin sorgulaması niye tuhaf olsun.

Bu olay zate Dragon için bir dönüm noktası hükumete karşı mücadele etme kararı için. Buradan itibaren içine kurt düşüyor ve bir zaman sonra da Denizciliği bırakıp farklı amaçlara yöneliyor. Yani tam bu noktada isyan bayrağı çekmiş muamelesi yapıyorsunuz :d
Oğlum kendi kafanda kurduğun şeylere neden beni sığdırmaya çalışıyon? Ben ne demişim böyle çıksa tüm güç dengeleri şaşar demişim. Bu ne demek? Hiç beklenmeyen demek. He elinde tüfek tutmasını beklemiyordum ama amiral de beklemiyordum. Hatta sonrasında ne dedim. Heralde tuğamiral falan çıkar. O da çıkmadı. Sen şu an yanıklığını Dragon üstünden söndürmeye çalışan bir kavruksun sdfjgsjkdfg. Resmen kaç gündür aradan işine gelenleri çekip çekip kusuyon burda. Yok dragon sivilleri öldürmüş yok bilmem ne lkshfdklshfd hadi abi

• Haha
Tepkiler: ch3rlo
Yok Koby yapınca meh meh, Dragon yapınca auuuuu :ROFLMAO:
Koby: İnsanlar boş yere ölüyor neden durmuyorsunuz? (İyi ve kötünün net belirgin olmadığı bir savaş)
Okuyucu: Bu ne mıymıymıy 🤢
Dragon: Neden yapıyoruz bunu? (bari gerçek mermiyle sıkmayam)
Okuyucu: Efsane karakter 😭

Oğlum kendi kafanda kurduğun şeylere neden beni sığdırmaya çalışıyon? Ben ne demişim böyle çıksa tüm güç dengeleri şaşar demişim. Bu ne demek? Hiç beklenmeyen demek. He elinde tüfek tutmasını beklemiyordum ama amiral de beklemiyordum. Hatta sonrasında ne dedim. Heralde tuğamiral falan çıkar. O da çıkmadı.
En aşağısı da Tuğamiral @Yubashiri Vinsmoke adsjflaksdşfglsdjfglşd

Koby: İnsanlar boş yere ölüyor neden durmuyorsunuz? (İyi ve kötünün net belirgin olmadığı bir savaş)
Okuyucu: Bu ne mıymıymıy 🤢
Dragon: Neden yapıyoruz bunu? (bari gerçek mermiyle sıkmayam)
Okuyucu: Efsane karakter 😭
Hayır bir de karşı gelememiş emirlere ve "sivillere" sıkmış. Coby direkt Akainu'nun magmasına böğrünü açıyor "korsanları" öldürmesin diye. Aradaki fark inanılmaz. ama Dragon kadar konuşulur mu?

• Like
Tepkiler: Montana

Hayır bir de karşı gelememiş emirlere ve "sivillere" sıkmış. Coby direkt Akainu'nun magmasına böğrünü açıyor "korsanları" öldürmesin diye. Aradaki fark inanılmaz. ama Dragon kadar konuşulur mu?
Neyse fazla gömmeyelim usta iki bölüm sonra Garling’in önüne dikilme ihtimali var @Kuroro

O sırada amirallik reddeden garp ; ne oharası yaaav yok ki öyle bir yer :)

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü