Gaban yaşlı haliyle de kuşbaşı doğradı attı bunu,gençliğinde neler yaptı acaba.Sommers tanrı vadisinde olduğuna göre Gaban'dan neden bu kadar korkuyor belli oldu.
Kartlaşmış@William Cutting @ch3rlo
Bu kadın(Şakki çingenesi) madem bu kadar önemli zart zurt neyse... Sabaody'de bar açmış neden kimse ilgilenmiyor ?
30 yaşından sonra yokuş aşağı malum@William Cutting @ch3rlo
Bu kadın(Şakki çingenesi) madem bu kadar önemli zart zurt neyse... Sabaody'de bar açmış neden kimse ilgilenmiyor ?
Bu dandik Ace argümanına kadar da düşmeni beklemezdim lan akfjlkasgfdsgAce delinirken 20 metre öteden izleyen adam varken, kaynakları kısıtlı olup öğrenincr çiçek vermeye gelen adamla mı kıyaslanacak? Garp naptı oharada? Hiç. Kim izlemeyi seviyor belli. Oğlu gibi baktığı adamın idamını en ön sıradan izlemeye gelmiş gavat ahahahaha
Savunması zor karakter demişken, sen Sanji fanı adamsın. Günübirlik olarak sana böyle saçma argümanlarla yükleniyor herkes. Hayır bari sen saçmalama böyle. Xebec tayfasına bile söylememiş, Harald'a bile gizlice söylüyor, sen gelmiş tamamen alakasız Garp falan diyorsun.O sırada Garp adaya ailesi için gelmiş Xebec'i hükumetle birlikte öldürüyor. Garp savunmak çok zor be. Zaten kendisine emanet verilen Ace'i de harcatmıştı
Yaşlı halini Rayleigh de sürekli terk edip başka kadınlara gidiyor, Shakky bile alışmış gelir o birkaç aya diyor.@William Cutting @ch3rlo
Ordu terbiyesi ile yetişmiş bir adam için acayip bir şey tabi. Babası Gaw pardon Garrp olmasaydı bu kadar kıymetli olmazdı sorgulaması:dYa lafı dolandırma hiç, açık açık amiral bekliyordun adamı Kaido'nun yaşıyla kıyaslayıp. Rüyanda Kaido bile bu yaşta böyle önemliyse Dragon ne biçimdir hee diye dönmediysen gel inkar et bilelim sdjhfgkdgdsg
Amiral olmadan reaksiyon göstermek çok acayip bir şey mi ki. Koby daha denizci bile olmadan reaksiyon gösteriyordu. Ohara'daki askerler de sorguluyordu. Gözünün önünde dönen ve eğitimini aldığı şeye ters giden bir şey görünce birinin sorgulaması niye tuhaf olsun.
Bu olay zate Dragon için bir dönüm noktası hükumete karşı mücadele etme kararı için. Buradan itibaren içine kurt düşüyor ve bir zaman sonra da Denizciliği bırakıp farklı amaçlara yöneliyor. Yani tam bu noktada isyan bayrağı çekmiş muamelesi yapıyorsunuz :d
Tamam şaka yaptık yav. Garp severim sadece fandom da antipati artınca ben de biraz sallayayım dedim. Sanji'ye herkes sallıyor alıştım ben zatenSavunması zor karakter demişken, sen Sanji fanı adamsın. Günübirlik olarak sana böyle saçma argümanlarla yükleniyor herkes. Hayır bari sen saçmalama böyle. Xebec tayfasına bile söylememiş, Harald'a bile gizlice söylüyor, sen gelmiş tamamen alakasız Garp falan diyorsun.
Ace Garp'ın her telkinine karşı çıkıp kendi yolunu seçen bir korsan, Garp'ın savunduğu her şeyin karşısında konum almış ona rağmen Garp, sevgisine engel olamayıp Luffy'ye geçit veriyor ve savaşa bulaşmıyor bile. Tarihte kendi akrabasına adalet uygulayan bir karakter görseniz anekdot diye Twitter'da paylaşırsınız, Garp'a gelince ağu ağu oluyorsunuz.