Spoiler 1159: Kader Adası

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    30
Karikatürlerden fırlamış bir kötülük yakışmıyor karaktere. Baya ucuz ve rezil bir tercih olmuş, insanlara buna laf atıyor.
Oda şimdiye kadar farklı bir şey yapmadı ki, kötüler kötü işte tek Yeşilçam gülüşü eksik. :d Bana bıraksalar neler yaptırirdim. Gerçek kötü görürdük

• Haha
Tepkiler: kekomancer
Bir sonraki bölüm Tanrı Vadisi'nde Xebecgil gösterilirken arka planda magma ve ışık patlamaları görürsek hiç şaşırmam.

Hemen yalandan bir teori sallayayım, tutarsa hava atarım. Tanrı vadisi zamanı kutsal şövalyelerin lideri kim belli değil. Muhtemelen adada ama daha göremedik, ben kutsal şövalyelerin liderinin Mihawk'ın babası olabileceğini düşünüyorum. Hatta Mihawk'ın babasını Xebec öldürmüş olabilir, bakalım tutacak mı. Şuan 39 yıl öncesindeyiz yani Mihawk 4 yaşında, belki görebiliriz. Burada da Mihawk işlenmeyecekse Oda bu adamı nerede işleyecek.

• Like
Tepkiler: redteror
Dragon Teachi mi kurtarmış.Banlanmak bile beni geri adım attıramaz iştahla Garlinge küfürler yağdırmak istiyorum.Teachi ozel yapan klaniymiş megerse bucanner diyemeyiz o zaman

Hemen yalandan bir teori sallayayım, tutarsa hava atarım. Tanrı vadisi zamanı kutsal şövalyelerin lideri kim belli değil. Muhtemelen adada ama daha göremedik, ben kutsal şövalyelerin liderinin Mihawk'ın babası olabileceğini düşünüyorum. Hatta Mihawk'ın babasını Xebec öldürmüş olabilir, bakalım tutacak mı. Şuan 39 yıl öncesindeyiz yani Mihawk 4 yaşında, belki görebiliriz. Burada da Mihawk işlenmeyecekse Oda bu adamı nerede işleyecek.
Çok mantıklı bir teori bu.

Opta herkes herkesin bir şeyi çıkıyor Mihawk da her an birilerinin kayınçosu yada eltisi çıkabilir.

Teorinden dolayı tebrik ederim seni.

• Love
Tepkiler: Azo Feyfa
Çok mantıklı bir teori bu.

Opta herkes herkesin bir şeyi çıkıyor Mihawk da her an birilerinin kayınçosu yada eltisi çıkabilir.

Teorinden dolayı tebrik ederim seni.
Dragon adada, Shanks adada, Karasakal adada, adada olmayan karakter kalmadı. Bende bunu düşünerek yazdım.

• Wow
Tepkiler: redteror
Wano'ya bile gitmemiş bir balonun Tanrı Vadisinde olmasına imkan yok.

• Haha
Tepkiler: Azo Feyfa
Hiç karikatürden fırlamış bir davranış içerisinde değil Garling yahu. Sanki karısını öldürünce kahkahayı basmış. Ya da son derece aptal motivasyonları varmış gibi hareket etmiş. Son derece hesaplı, donuk ve her davranışını rasyonalize etmeye özen gösteren birisi.
Hiçbir sebep ve zorunluluğu yokken zart diye öldürüyor kadını. Yüksek oktan tepkiler veren biri olsa bu tür bir tartışmaya gerek bile kalmazdı zaten.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü