Spoiler 1159: Kader Adası

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    30
Dragon u sırf fan servis olsun diye eklemiş. O adada sıradan denizcilerin olması kadar malca bir şey yok.

Dragon u sırf fan servis olsun diye eklemiş. O adada sıradan denizcilerin olması kadar malca bir şey yok.
Bence en akıllıca haraket çaylak denizcileri getirmek. Emirleri sorgulayacak, az bile olsa yetkili denizcileri getirmek Dünya Hükümetinin kendi ayağına sıkması olurdu. Dragon mesela sorgulasa bile uymak zorunda kalıyor.

• Like
Tepkiler: Riful
Bence en akıllıca haraket çaylak denizcileri getirmek. Emirleri sorgulayacak, az bile olsa yetkili denizcileri getirmek Dünya Hükümetinin kendi ayağına sıkması olurdu. Dragon mesela sorgulasa bile uymak zorunda kalıyor.
Hiç katılmıyorum, ben olsam MF de nasıl sözde elit denizcilerle beklediler ise normalde de kutsal yalakasi olabilecek özel birim kurup onlara hizmet eden bir denizci ekibi göndermek daha mantıklı olurdu. Dragon olayı fanservisten öte değil hatta iva kuma vb hepsini toplayıp yüksek ilgi çekmek için yazılmış gibi geldi. Wb ye Roger dan sonra denizlerin efendisi sensin diyen shiki ve WB aynı ekipteymis izlenimi hiç vermedi. O zamanlar rocks diye bir şey düşündüğünü sanmıyorum

Dragon'nun adada olması devrim fikrine iyi bir altyapı sağlıyor. Dragon'u eskitmemek için hiç kullanmadığını düşünürsek Oda'dan beklenmeyecek kadar iyi bir hamle bence. Zaten sona geliyoruz Vega'nın geçmişi ardından yine burada Dragon'u görmemiz iyidir, bu adamı başka nerede kullanacak, Artık her ark olmalı, bir de Oruç reyiz var. Onu saklıyor hala.

• Like
Tepkiler: Sollnvictus
Hiç katılmıyorum, ben olsam MF de nasıl sözde elit denizcilerle beklediler ise normalde de kutsal yalakasi olabilecek özel birim kurup onlara hizmet eden bir denizci ekibi göndermek daha mantıklı olurdu. Dragon olayı fanservisten öte değil hatta iva kuma vb hepsini toplayıp yüksek ilgi çekmek için yazılmış gibi geldi. Wb ye Roger dan sonra denizlerin efendisi sensin diyen shiki ve WB aynı ekipteymis izlenimi hiç vermedi. O zamanlar rocks diye bir şey düşündüğünü sanmıyorum
Bir yerde bu adamın Kuma Flashback'inde de geçtiği gibi hataları görüp ayrılması,devrim fikrini kafasına sokması lazım. Buna en iyi zemini hazırlayacak yer ise kesinlikle Tanrı Vadisi. Bu bölümde çok bir şey yapmadı fakat bence Marineford'da Luffy neler yaptıysa efsanelerin arasında güçsüz olmasına rağmen, Dragon'da ilerleyen bölümlerde Tanrı Vadisinde benzer bir rolde olacaktır.

Roger ve tayfasının "bir kadın için mi God Valley'e geldi" bakış açısını biraz ikircikli görüyorum. Evet, God Valley'den beklenti hepimiz için yüksekti. Ancak bir bakıma Roger'ın en önemli sırdaşı ve arkadaşı olan Rayleigh için Shakky önemliydi. Bu ikisi birbirlerine pek söyleyemese de aşıklardı basbayağı. Bunun benzerlerini Luffy'de de gördük, Whitebeard'ın Ace'i kurtarması için yaptığı mücadelesinde de gördük.

Xebec'ten tek farkı; Xebec bir aile kurabilmiş. Bunu Rayleigh'te de görürdük. Xebec'in en büyük şansızlığı etrafı hainlerle dolu olması. Zaten tek dostu Harald'a söyleyebiliyor. Whitebeard'a söylese Whitebeard tayfaya söylemesi gerektiği konusunda baskı yapacaktır. Sonunda da söyleyecektir. Çünkü tek başına yapılabilecek bir şey değil. Ki şu an sadece Teach'i kurtarmaya başarabilmiş. Roger tayfası ile bu paralelliklerini göreceğiz. Belki bundan dolayı Xebec bir farkındalıkla hayata göz yumacaktır.

Neden Roger ve Garp, Xebec'i ailesini kurtarmak istemesine rağmen durdurdular sorusu beni de düşündürüyor. Tabii Xebec kendi tayfasına bile söylememiş olabilir ama yeri geldiğinde çok içe kapanık birisi de değil Xebec. Ayrıca Roger, en azından Xebec'le aynı mekanda buluşabiliyor, hatta Roger ile Whitebeard'ın dostluğu bile varken tayfaları arasında da etkileşim söz konusuyken Garp'la birlik olması bir şeylerin tuhaf gittiğini hatta Xebec'te bir şeylerin çok yanlış gittiğini gösteriyor. Eklemek de gerek: Garp Tanrı Vadisi için utanç verici bir anı olduğunu bahsetmişti. Bu tür durumla ilk kez karşılaşmış belli ki.

Sonraki bölüm tanrı vadisinde mihawk @falconx
G0LNJHyXkAANk6z

Birde monkey ve davy farkının şöyle olduğunu düşünüyorum bence
Garp ve Rogerın itibar gitti sırada Wb var. Beyazbıyıktan şu tarz bir satış geliyor sonraki bölümlerde

hocam roger oğlunu güvenip garpa emanet etmişti ama canını veren wb oldu demem oysaki oyajiden satış gelmez özelliklede konu aile olunca

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü