Spoiler 1159 Spoiler Yorum Konusu

Aboo spoilerın sonları çok fenaymış. Büyük kıyamet kopacak. Roger neden Xebecle savaşmış anlamı yok. O kaçıranları biçmesi gerekirdi. Reyli de öyle.

Shanks, dragonun emrine girse sırıtmaz. Dragon da tüm potansiyelli adamları bulup kurtarıyor lan. Napıyon 40 yıl sonrasını mı izliyon reis?

Ben şeyi anlamadım. Davy Klanı derken D.'nin açılımı mı oluyor? Yoksa olmuyor mu? Monkey Davy Luffy mi olacak? Yoksa hala D.'nin açılımı yok mu? Eğer Davy klanı varsa Monkey Klanı da mı var?

Ayrıca her şeyin Shakky için olmamış olması güzel. Birden fazla gerekçe olacak. Morgan büyük adam.

• Like
Tepkiler: twei
Son yılların en iyi bölümü geliyor hissine kapıldım. Okurken, tüyler diken diken oldu

giphy.gif

Ben şeyi anlamadım. Davy Klanı derken D.'nin açılımı mı oluyor? Yoksa olmuyor mu? Monkey Davy Luffy mi olacak? Yoksa hala D.'nin açılımı yok mu? Eğer Davy klanı varsa Monkey Klanı da mı var?

Ayrıca her şeyin Shakky için olmamış olması güzel. Birden fazla gerekçe olacak. Morgan büyük adam.
Davy ayrı olarak anlatılıyor sanki. zaten bu kadar bilgiye sahip olması tuhaf duruyordu. Irsi bir mit gelmiş geçmişten.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü