Spoiler 1159 Spoiler Yorum Konusu

Cidden inanılmaz ya. Ben Shakky olayı gerçek sebebi saklamak için bir gag diyordum da ciddi ciddi Shakky için mi bunlar konuşulmuş yani.
Xebec ailesi için gidiyor oraya, Roger sırf simplik uğruna. E bunlar ne diye savaştı o zaman. Xebec'in Shakky'yi umursadığı yok bu noktada, özellikle de ailesi köle yapılmışken.
Daha önceki sahnelerde hep başka bir şey varmış gibi konuşuldu. WB hatta ana hedifimiz var, Xebec işi bozacak gibi bir şeyler diyordu.
Bir sahnede de yanlış hatırlamıyorsam Xebec Roger'a yolumdan çekil diyordu. Roger ne diye yoluna çıkıyor ailesini kurtarmak isteyen adamın.
Ya Oda ilk tasarladığı halinden çok daha farklı bir şeye evirdi bu olayı ya da hala bilmediğimiz bir etken daha var herkesi ilgilendiren.

Bir şeyler çıkacaktır.

Bu arada benim Xebec'te gördüğüm bazı özellikleri Roger'da bekliyordum. Maceracı yönleri falan benziyor da, Xebec'in cidden bilgili ve bir plana göre hareket ediyor. Roger rastgele kaderin onu götürdüğü yere göre savrulmuş. Xebec her şeyiyle daha ilgi çekici bir karakter haline geldi.

• Like
Tepkiler: redteror ve ch3rlo
İletişim neden önemli? Bu yüzden önemli. Muhtemelen Roger'a da amacını söylemeyecek. Tayfası da bilmiyor. Gerçi Shiki gibi bir çakala ailemi kurtaralım demez. Bebek katili Kadio'dan bahsetmiyorum bile. Fakat en azından Edward Newgate'e ailem tehlike içerisinde deseydi muhtemelen ölmezdi.

Xebec çok büyük adam. Roger gibi bir rakip vererek bu adama ayıp edilmiş.
Roger'ın anlık durum:
5yGBDxA0H.png

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü