Invictus Vol. 3
★★★★★
Harald Xebec kadar adam çıktı.Yalnız farkettiniz mi bilmiyorum ama Şebek ve Harald rekabetinin yanında bir Kong falan yok.
Denizcilere eksi yazdı.
Loki'ye fena artı yazdı.Luffy'nin Harald'ı olacak.
Harald Xebec kadar adam çıktı.Yalnız farkettiniz mi bilmiyorum ama Şebek ve Harald rekabetinin yanında bir Kong falan yok.
Denizcilere eksi yazdı.
Yönetim kurulu toplantıları, güvenlik konseyi toplantıları, savunma kurulu toplantıları vs. den MF'yi terk edemiyor ki garibim.Yalnız farkettiniz mi bilmiyorum ama Şebek ve Harald rekabetinin yanında bir Kong falan yok.
Denizcilere eksi yazdı.
Shanks'i kurtardığı için Dragon fanı mı oldun usta ?nereden tuttu nereye bağladı godam ya, adeta bir brandon sanderson @kekomancer![]()
tabi şey oluyo, şebek 35 yerinden bıçaklanmış, yarısını denizcilerden yarısını da kendi tayfası ve rogerdan almış... yere yığılıyor, roger yanına gelip işini bitirmeye çalışacakken... biliyor musun roger... başta ben de shakkye aşık olmuştum fakat kalıcı olan aileymiş.... roger salak tabi anlamıyor, boş yapıyor, uzaktan izleyen beyazbıyık, harbiden mantıklı, bi aile kurayım kocayınca çocuklar bana bakar deyip ayrılıyor. şebek ailemi bu adadan götürebilir misin dese de uçkur düşkünü roger dinlemiyor. o sırada ray çoktan shakkyi kurtarmış öpüşüyorlar. roger kahroluyor ray'e saldırmaya giderken şebek paçasından tutup durduruyor. rocaaa ailemi bu adadan kaçırırsan sana saklı hazineyi nasıl bulacağını söylerim diyor falanYani burada ben twei'ye katılıyorum. Tanrı Vadisi Roger'ın karakter gelişimi yaşadığı yer olabilir.
bunun yanında aşırı güçlü de çıkarsa hemen yanlarızShanks'i kurtardığı için Dragon fanı mı oldun usta ?
tabi şey oluyo, şebek 35 yerinden bıçaklanmış, yarısını denizcilerden yarısını da kendi tayfası ve rogerdan almış... yere yığılıyor, roger yanına gelip işini bitirmeye çalışacakken... biliyor musun roger... başta ben de shakkye aşık olmuştum fakat kalıcı olan aileymiş.... roger salak tabi anlamıyor, boş yapıyor, uzaktan izleyen beyazbıyık, harbiden mantıklı, bi aile kurayım kocayınca çocuklar bana bakar deyip ayrılıyor. şebek ailemi bu adadan götürebilir misin dese de uçkur düşkünü roger dinlemiyor. o sırada ray çoktan shakkyi kurtarmış öpüşüyorlar. roger kahroluyor ray'e saldırmaya giderken şebek paçasından tutup durduruyor. rocaaa ailemi bu adadan kaçırırsan sana saklı hazineyi nasıl bulacağını söylerim diyor falan