Spoiler 1159 Spoiler Yorum Konusu

Garp ve Roger başta Xebec'in karısı ve çocuğu için orada olduğunu bilmese de bir noktada öğrenmişlerdir. Xebec'in özellikle o ikisini kurtarması illa ki dikkat çeker. Sivil katliamını umursamayan Garp ve en yakın arkadaşının sevgilisine göz diken Roger bunu da umursamaz tabii.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
nereden tuttu nereye bağladı godam ya, adeta bir brandon sanderson @kekomancer
Gz2J-BwW0AAX8OA

Yani burada ben twei'ye katılıyorum. Tanrı Vadisi Roger'ın karakter gelişimi yaşadığı yer olabilir.
tabi şey oluyo, şebek 35 yerinden bıçaklanmış, yarısını denizcilerden yarısını da kendi tayfası ve rogerdan almış... yere yığılıyor, roger yanına gelip işini bitirmeye çalışacakken... biliyor musun roger... başta ben de shakkye aşık olmuştum fakat kalıcı olan aileymiş.... roger salak tabi anlamıyor, boş yapıyor, uzaktan izleyen beyazbıyık, harbiden mantıklı, bi aile kurayım kocayınca çocuklar bana bakar deyip ayrılıyor. şebek ailemi bu adadan götürebilir misin dese de uçkur düşkünü roger dinlemiyor. o sırada ray çoktan shakkyi kurtarmış öpüşüyorlar. roger kahroluyor ray'e saldırmaya giderken şebek paçasından tutup durduruyor. rocaaa ailemi bu adadan kaçırırsan sana saklı hazineyi nasıl bulacağını söylerim diyor falan

tabi şey oluyo, şebek 35 yerinden bıçaklanmış, yarısını denizcilerden yarısını da kendi tayfası ve rogerdan almış... yere yığılıyor, roger yanına gelip işini bitirmeye çalışacakken... biliyor musun roger... başta ben de shakkye aşık olmuştum fakat kalıcı olan aileymiş.... roger salak tabi anlamıyor, boş yapıyor, uzaktan izleyen beyazbıyık, harbiden mantıklı, bi aile kurayım kocayınca çocuklar bana bakar deyip ayrılıyor. şebek ailemi bu adadan götürebilir misin dese de uçkur düşkünü roger dinlemiyor. o sırada ray çoktan shakkyi kurtarmış öpüşüyorlar. roger kahroluyor ray'e saldırmaya giderken şebek paçasından tutup durduruyor. rocaaa ailemi bu adadan kaçırırsan sana saklı hazineyi nasıl bulacağını söylerim diyor falan

Çok mantıklı Roger da sonra kalan ömrünü bu hazine için harcıyor. Peak Fiction!

• Wow
  • Haha
Tepkiler: Azo Feyfa ve twei

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü