Spoiler 1160 Spoiler Yorum Konusu

Monkey ailesine her bölüm artı yazmaya devam ediyor. Garp'ın genleri seriyi şekillendiriyor, öz dedem benim

• Love
Tepkiler: Sodex ve Frost
Roger keşke akıllarda ölüm sahnesiyle kalsaydı Xebec de ölsün artık yoksa ona da bir rezil flashback yerlestirecek gibi oda efendi.

Garp'ın hayvan teması çoban köpeği değil miydi?

Bu arada "denizcilerin özdeşleştikleri köpek türleri" diye bir konu açmayı düşünüyorum @Whitebear D
Garp'ın sahip olduğu köpek teması St. Bernard köpeği. Japonya'da bu köpek insan kurtacısı ve kahramanı olarak adlandırılır hatta bundan dolayı Tokyo İtfaiye Teşkilatı'nın da sembolü olmuş.
Yani senin düşündüğün gibi bir durum değil o köpek teması. Son zamanlarda Garp'ın üzerine gereğinden fazla gidiyorsun bence, üstelik sevip sevmediğin sorulduğunda sevdiğini söylüyordun diye hatırlıyorum. Oda'nın Garp ve Roger'a iade-i itibar yapacağı bariz. Garp o adada beklemediğin bir hamle yapınca ne diyeceksin?

Garp'ın sahip olduğu köpek teması St. Bernard köpeği. Japonya'da bu köpek insan kurtacısı ve kahramanı olarak adlandırılır hatta bundan dolayı Tokyo İtfaiye Teşkilatı'nın da sembolü olmuş.
sQrHXzf.png

İtaatkar ve sabırlı @redteror 🤭
Yani senin düşündüğün gibi bir durum değil o köpek teması. Son zamanlarda Garp'ın üzerine gereğinden fazla gidiyorsun bence, üstelik sevip sevmediğin sorulduğunda sevdiğini söylüyordun diye hatırlıyorum. Oda'nın Garp ve Roger'a iade-i itibar yapacağı bariz. Garp o adada beklemediğin bir hamle yapınca ne diyeceksin?

İstifa edene kadar üzerine gideceğim. Akainu da o görevi bırakana kadar üzerine gideceğim. Aokiji istifa etti gözüme girdi.Ayrıca sevdiğime bunu yapıyorsam sevmediğime neler yaparım sen düşün 😏

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü