Daredewill
★★★★
One Piece Netjlix de verildi ya. Bu bölümleri görürsek Garp ve Roger arasında farklı bir ilişki çıkabilir.
allah kahretsinOne Piece Netjlix de verildi ya. Bu bölümleri görürsek Garp ve Roger arasında farklı bir ilişki çıkabilir.
Bölümlerdir devam eden bu muhabbetten sonra Oda Kaido'nun meyveyi yiyişini çift panel çizip Flashbacki zirvede bitirir.
Ailenin adının Monkey olduğu ne belli ? Ya Joy D. ailesinden çıkarsa ?Monkey ailesine her bölüm artı yazmaya devam ediyor. Garp'ın genleri seriyi şekillendiriyor, öz dedem benim
Garp'ın sahip olduğu köpek teması St. Bernard köpeği. Japonya'da bu köpek insan kurtacısı ve kahramanı olarak adlandırılır hatta bundan dolayı Tokyo İtfaiye Teşkilatı'nın da sembolü olmuş.Garp'ın hayvan teması çoban köpeği değil miydi?
Bu arada "denizcilerin özdeşleştikleri köpek türleri" diye bir konu açmayı düşünüyorum @Whitebear D
Garp'ın sahip olduğu köpek teması St. Bernard köpeği. Japonya'da bu köpek insan kurtacısı ve kahramanı olarak adlandırılır hatta bundan dolayı Tokyo İtfaiye Teşkilatı'nın da sembolü olmuş.
Yani senin düşündüğün gibi bir durum değil o köpek teması. Son zamanlarda Garp'ın üzerine gereğinden fazla gidiyorsun bence, üstelik sevip sevmediğin sorulduğunda sevdiğini söylüyordun diye hatırlıyorum. Oda'nın Garp ve Roger'a iade-i itibar yapacağı bariz. Garp o adada beklemediğin bir hamle yapınca ne diyeceksin?