Marshall D Teach
★★★★
Sütle olacak iş değil bu. Çakalı emmemiş yemiş bu. Zaten dişleri çıkmış dikkat edersen. Ulan o da seyrek yaTeachin Ana baba öldü bakiyoruz ki teach cok kücük ilk 6 ayda anne sütü önemli.Bunu kimse sahiplenmemişte acaba yolda gördüğü bir çakal sürüsünde ki Anne çakalın sütünü içti diye mi böyle bir karaktere büründü?
Kemige denk gelmisse demek ki yerken kirilmis disiSütle olacak iş değil bu. Çakalı emmemiş yemiş bu. Zaten dişleri çıkmış dikkat edersen. Ulan o da seyrek ya![]()
Garp'ın yetiştirmesi verdiği öğütlerden değil daha çok yaşam tarzının çevresini etkilemesinden kaynaklanıyor. Kendisi denizci olun dese bile ruhu özgür neşeli bir korsan havası verdiğinden gençleri bilinçdışı etkiliyor.garp'ın moral ders verdiğinden emin değilim ya dsfgşlj evil must be banish mottosu olsaydı önce korsanlardan başlamazdı gerçi bunu amiraller için de diyebiliriz, keyfime göre justice.
fakat garp'ın da nasıl yetiştiğini bilmiyoruz, o yüzden neden korsanlara takıntılı onu bilemiyorum. belki o da denizciliğe sürüklenmiştir dsfgsdfg fakat dragon burada baya low level asker, coby ve helmeppo daha güçlü gibi yani yine garpın yumruk u tedrisadından geçmemiş gibi, karışık bir hikaye. la şimdi şeyi merak ettim, kuma taa önceki flashbackte burada pati meyvesini buluyordu, dragon'un (yediyse)meyvesini görebilir miyiz acaba???
2 yıl gerimden geliyorlar
İyi geceler tatlı rüyalar Red'ciğim. :dReis cevap vermeye değer bir şey yazınca haber ver xD
Bugün klavyenden çıkan en mantıklı yorum sana da kardeşim xDİyi geceler tatlı rüyalar Red'ciğim. :d
Garp'ın Dragon'dan çok sonra haberi olmuş bile olabilir bu arada:dgarp'ın moral ders verdiğinden emin değilim ya dsfgşlj evil must be banish mottosu olsaydı önce korsanlardan başlamazdı gerçi bunu amiraller için de diyebiliriz, keyfime göre justice.
fakat garp'ın da nasıl yetiştiğini bilmiyoruz, o yüzden neden korsanlara takıntılı onu bilemiyorum. belki o da denizciliğe sürüklenmiştir dsfgsdfg fakat dragon burada baya low level asker, coby ve helmeppo daha güçlü gibi yani yine garpın yumruk u tedrisatından geçmemiş gibi, karışık bir hikaye. la şimdi şeyi merak ettim, kuma taa önceki flashbackte burada pati meyvesini buluyordu, dragon'un (yediyse)meyvesini görebilir miyiz acaba???