Spoiler 1160 Spoiler Yorum Konusu

Teachin Ana baba öldü bakiyoruz ki teach cok kücük ilk 6 ayda anne sütü önemli.Bunu kimse sahiplenmemişte acaba yolda gördüğü bir çakal sürüsünde ki Anne çakalın sütünü içti diye mi böyle bir karaktere büründü?

• Haha
Tepkiler: Skywalker
Teachin Ana baba öldü bakiyoruz ki teach cok kücük ilk 6 ayda anne sütü önemli.Bunu kimse sahiplenmemişte acaba yolda gördüğü bir çakal sürüsünde ki Anne çakalın sütünü içti diye mi böyle bir karaktere büründü?
Sütle olacak iş değil bu. Çakalı emmemiş yemiş bu. Zaten dişleri çıkmış dikkat edersen. Ulan o da seyrek ya 😩

garp'ın moral ders verdiğinden emin değilim ya dsfgşlj evil must be banish mottosu olsaydı önce korsanlardan başlamazdı gerçi bunu amiraller için de diyebiliriz, keyfime göre justice.

fakat garp'ın da nasıl yetiştiğini bilmiyoruz, o yüzden neden korsanlara takıntılı onu bilemiyorum. belki o da denizciliğe sürüklenmiştir dsfgsdfg fakat dragon burada baya low level asker, coby ve helmeppo daha güçlü gibi yani yine garpın yumruk u tedrisadından geçmemiş gibi, karışık bir hikaye. la şimdi şeyi merak ettim, kuma taa önceki flashbackte burada pati meyvesini buluyordu, dragon'un (yediyse)meyvesini görebilir miyiz acaba???
Garp'ın yetiştirmesi verdiği öğütlerden değil daha çok yaşam tarzının çevresini etkilemesinden kaynaklanıyor. Kendisi denizci olun dese bile ruhu özgür neşeli bir korsan havası verdiğinden gençleri bilinçdışı etkiliyor.

Garp'ın denizci olmak ve denizci kalmak için çok ciddi bir sebebi olduğu belli zaten. Kendisi dışında herkes bu herif korsan olmalıydı diyor. Muhtemelen dediğin gibi sürüklendi bu yola.

Dragon'un meyvesi buradan çıkar mı çıkar valla çok uygun ortam çünkü.

• İmza
Tepkiler: twei
garp'ın moral ders verdiğinden emin değilim ya dsfgşlj evil must be banish mottosu olsaydı önce korsanlardan başlamazdı gerçi bunu amiraller için de diyebiliriz, keyfime göre justice.

fakat garp'ın da nasıl yetiştiğini bilmiyoruz, o yüzden neden korsanlara takıntılı onu bilemiyorum. belki o da denizciliğe sürüklenmiştir dsfgsdfg fakat dragon burada baya low level asker, coby ve helmeppo daha güçlü gibi yani yine garpın yumruk u tedrisatından geçmemiş gibi, karışık bir hikaye. la şimdi şeyi merak ettim, kuma taa önceki flashbackte burada pati meyvesini buluyordu, dragon'un (yediyse)meyvesini görebilir miyiz acaba???
Garp'ın Dragon'dan çok sonra haberi olmuş bile olabilir bu arada:d

• Wow
Tepkiler: twei
Halef - selef @Kuroro
Hükümet genç ihtiyarlar yetiştiriyor.

SmNgK8K.png

Son düzenleme:

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü