Spoiler 1160: Tanrı Vadisi Olayı

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    29
Çok kötü sayıydı. 40 yıllık mangakasın araya gireceğin bölümü biraz daha şok değeri olacak şekilde yap. Bi haftalık boşlukta konuşacak malzememiz olsun. Teach’in hippie annesini mi konuşacağız bir hafta boyunca? Anca sövülür onu fırlatan anaya.

Shanks kendisini Dragon’nun kurtardığını öğreniyor mu acaba? Bu yüzden mi Luffy’i buluyor? Ortalık D. dolu sonuçta. “Beni kurtaran babayiğit tüfekli D.üz adamın oğluna bi bakayım en iyisi” diyordur belki.

• Like
Tepkiler: Defterdar
Teach perspektifinden kutsal kavanozların şeytani canavarlar olarak görünmesi bence çok önemli bir detay. Benim aklıma direkt olarak Tiç'in de onları aynı şekilde avlamak için gün saydığı ihtimali geliyor. Günü geldiğinde ve Imu, şövaleyeler falan Mariejoa'yı savunmasız bıraktıkları bir anda Tiç oraya gelip bölgeyi dış dünya ile koparacak, tüm dünyaya canlı yayın açıp kutsal kavanoz avı başlatacak gibime geliyor. Umarım yaşanır bu sahne.
Muazzam bir şey olur.
Bunun dışında nedense Garp'ın Teach'i oradan kurtardığını düşünüyorum.
A7PJYtw.png

Denizci karargahi ve hükümet tarafına sayılıp sövülesi bir sayı olmuş korsanlara laf edip korsandan aşağılık davranmışlar.

Oden ve Thatch öldüğü için kurtarma planlamanın bir anlamı yok. Ace için kurtarma ihtimali olduğundan her bir tayfa üyesi bunun için istekli ki bu istek bu şartta makul.

Xebec'in tayfasının ne kadar kaptanına sadık olduğu ve onu dinlediği herkesin malumu. Tayfada katliama meyilliler de var meyilli olmayanlarda. Ayrıca bunlar korsan zaten. WB'nin bunlardan birini yaptığı gördüğüm an eleştiririm. Denizci olup milleti koruyacağım diye nara atıp hükümetin zulmüne uşaklık yaparsa tabi eleştiririm Garp'ı. Adaya girerken koruduğu denizciler orada ne için toplanmış ? Korsanlar bile bir şey çalacaksa mümkün mertebe karşısına çıkana hasar veriyor. Hükümet yeraltı ve yerüstü kaynaklarını sömürmekle kalmıyor ülkenin insanını da av eğlencesine dönüştürüp bu organizasyonda halkı koruyacak olan denizcileri kolluk kuvveti yapıyor.
Devlet ayrı hükümet ayrı.

Denizciler devlete hizmete ediyor👊

@sensey in Japonya'da ki çaycı amcasından aldığımız istihbarata göre;

Akainu, Coby, Shanks sahnesi yaşandığı gibi

burada da

Garp, Shanks, Dragon sahnesi yaşanacak

Yoksa Coby Luffy'nin kardeşi yani Dragon'un oğlu mu???

İyiye bastım güzel bölüm. Şu ana kadar bildiklerimizi birleştirdi ve artık bilmediğimiz olaylara götürüyor God Valley'deki.

Dragon+++ aldı bölümden helali hoş olsun.

Garp sahaya girişiyle ortamı inletiyor. WB ile Shiki'nin olduğu yere attı elindeki gülleyi. İkisine birden tek atmış olabilir reis. Bana kaptanlarınızı getirin sizle uğraşamam diye girdi resmen. Kaptanları da zaten Garp'ın aruasını hisseder hissetmez şok olmuş, korkmuş ve suratlarında ter birikmiş halde onun geldiği tarafa döndüler.

Davy klanına ait sanırım beş altı kişi görünüyor ve birinin kafasında hasır şapka var gibi. Bunları da işler mi zamanla bilemiyorum ama Soda söz konusuysa geçip gider sadece.

Ivankov'un asıl devrimci olduğunu görüyoruz bölümde. Dragon'u bile etkilemiş umutlu devrimci ruhuyla. Umarım güncelde o günleri karşılıklı konuştukları sahneleri görürüz. OP'ta hiç olmayan şey tabi bu iki karakterin oturup diyalog kurarak lore oluşturması. Soda'nın bir başka yeteneksizliği.

Teach perspektifinden kutsal kavanozların şeytani canavarlar olarak görünmesi bence çok önemli bir detay. Benim aklıma direkt olarak Tiç'in de onları aynı şekilde avlamak için gün saydığı ihtimali geliyor. Günü geldiğinde ve Imu, şövaleyeler falan Mariejoa'yı savunmasız bıraktıkları bir anda Tiç oraya gelip bölgeyi dış dünya ile koparacak, tüm dünyaya canlı yayın açıp kutsal kavanoz avı başlatacak gibime geliyor. Umarım yaşanır bu sahne.

Bunun dışında nedense Garp'ın Teach'i oradan kurtardığını düşünüyorum. Oda gibi her olayı planlı şekilde işleyen ve hiçbir doğallık bırakmayan birinden bunu beklerim. Garp şu an Teach'in elinde tutsak ve hali hazırda Teach'in acı çocukluğunu, Garp'ın kahraman ilan edildiği God Valley olayını görüyoruz. Muhtemelen Elbaf sonrası Tiç ile Garp'ın hücrede bir diyalog sahnesini göreceğiz ve God Valley'den bahsedilecek. Tiç ona teşekkür edecek ama planları için onu kullanacağını da dile getirecek.
Sence son düşman Teach mi olur Imu mu ?

Garpın adam olmadığını gösteren bir bölüm daha. Adamlar orada masum insan avı yapacak sen de gidip bu soysuzları koruyacaksın puh

@sensey in Japonya'da ki çaycı amcasından aldığımız istihbarata göre;

Akainu, Coby, Shanks sahnesi yaşandığı gibi

burada da

Garp, Shanks, Dragon sahnesi yaşanacak

Yoksa Coby Luffy'nin kardeşi yani Dragon'un oğlu mu???
Denizci kalmasını sağlayamadığı oğlundan olan denizci yapamadığı torununun denizci olmasını sağladığı kayıp torununu mu kurtardı yani Garp ? Seriyi Brezilyalılar değil Japonlar yazıyor sanıyordum. Çaycı amca Brezilya Pembe Dizisi izlerken uyuya kalıp rüya görmüş.

• Haha
Tepkiler: Defterdar

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü