(Denizci kalmasını sağlayamadığı oğlundan olan denizci yapamadığı torununun denizci olmasını sağladığı kayıp torununu) (Belirtili Nesne) (kurtardı) (Yüklem) (mı) (Soru Eki) (yani) (Zarf Tümleci) (Garp) (Özne)?Denizci kalmasını sağlayamadığı oğlundan olan denizci yapamadığı torununun denizci olmasını sağladığı kayıp torununu mu kurtardı yani Garp ? Seriyi Brezilyalılar değil Japonlar yazıyor sanıyordum. Çaycı amca Brezilya Pembe Dizisi izlerken uyuya kalıp rüya görmüş.
(Denizci kalmasını sağlayamadığı oğlundan olan denizci yapamadığı torununun denizci olmasını sağladığı kayıp torununu) (Belirtili Nesne) (kurtardı) (Yüklem) (mı) (Soru Eki) (yani) (Zarf Tümleci) (Garp) (Özne)?
evet sonrasında da başlarının dertte olması beni neden ilgilendirsin diyor. kesinlikle haberi yok gibi. haberi olsa insanlar katledilecek iken şezlonga yatıp güneşlenecek mi??? garp yapmaz yaKutsalların küçük gezisi ifadesine dikkatini çekmek isterim.
![]()
Küçük geziden haberi var ama.evet sonrasında da başlarının dertte olması beni neden ilgilendirsin diyor. kesinlikle haberi yok gibi. haberi olsa insanlar katledilecek iken şezlonga yatıp güneşlenecek mi??? garp yapmaz ya
Sence son düşman Teach mi olur Imu mu ?
Küçük geziden haberi var ama.
Soysuzları korumak için orada olmadığını herkes biliyor. Roger’la dövüşmeye geldi. Başka derdi yok. Orada çatır çatır tüm soysuzları kesseler bile başını kaldırıp bakmaz. Tek derdi Roger.Garpın adam olmadığını gösteren bir bölüm daha. Adamlar orada masum insan avı yapacak sen de gidip bu soysuzları koruyacaksın puh
Ejderlerin yaptığına sessiz kalması ve dolaylı da olsa onlara hizmet etmesi de benim için garpın değerini oldukça düşürüyor maalesef. Sayıdaki tek adam dragondur benim için.Soysuzları korumak için orada olmadığını herkes biliyor. Roger’la dövüşmeye geldi. Başka derdi yok. Orada çatır çatır tüm soysuzları kesseler bile başını kaldırıp bakmaz. Tek derdi Roger.
Kutsalları kesseler de bakmaz ama kutsalların kestiğine de bakmıyor. İki tarafa da hak ettikleri için mi yardım etmez peki ? Roger dışında bir derdinin olmaması zaten en büyük problem.Soysuzları korumak için orada olmadığını herkes biliyor. Roger’la dövüşmeye geldi. Başka derdi yok. Orada çatır çatır tüm soysuzları kesseler bile başını kaldırıp bakmaz. Tek derdi Roger.