Spoiler 1160: Tanrı Vadisi Olayı

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    33
Seviyorum böyle anları. Daha insancıl yapıyor karakterleri.
Roger tam bir embesil yav ahahahahahah

Bide şu karizmaya bak ananı avradını be. Adam gelecek nesle de yön vermiş. Linlinn de maşallah dolgun dolgun ateş...
a52n1el.jpg

Bu arada burada ihanet spoiler edilmiş sanki. Linlinin şapkası yanlış hatırlamıyorsam Linlini yansıtıyor ve Wb ye pis pis bakıyor. Zaten Linlin hep Wb yi kendsinin önündeki en büyük engel olarak gördü.

Xebec Roger'ın nasıl ve neden ilk ve en büyük düşmanı hala anlamış değilim. Birbirlerine aşırı kin duyduklarını gösteren bir şey göremedim ben.

Roger'ın rakibi diye kötü karakter diye düşünüldü ancak adamın falsosu yok neredeyse. Ek olarak Roger laylaylom gezerken adam gizli tarihe ilişkin bir şeyler biliyor belli ki. Roger'a el vermiş gibi duruyor Xebec şuana kadar.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa ve Smith
Xebec'in tek düşmanı var o da Dünya Hükümeti belki Roger xebeci kıskandığı için en büyük düşmanı olarak görmüş olabilir

• Like
Tepkiler: Sollnvictus
Bölümün adamlık seviyeleri.

Dragon: Helal olsun sana!
Garp: Adam gibi adam!
Roger: Adam değil.
Edward Newgate: Kendi kendini Friendzonelayan bir cuck yani adam değil.
Shiki: dfksfşlkdşlfdskşfdşlfkd Allahından bul ulan!
Kaido: Meyve tahsilatçısı
Linlin: Meyve tahsilatçısı
Xebec: Adam değil
Kral tüm şu yaşananlardan sonra denizcilerden herhangibirine adam demezsin yav :D Belki Dragon a dersin o da eski denizci ne halt yediklerini görünce isyan edip devrimci olmuş.

Kral tüm şu yaşananlardan sonra denizcilerden herhangibirine adam demezsin yav :D Belki Dragon a dersin o da eski denizci ne halt yediklerini görünce isyan edip devrimci olmuş.
Dostum atıyorum Şanlı Türk polisimiz Yunanistan'a gitti. Ve o sırada yine atıyorum Yunanistan Birleşmiş Milletlere dahil olmayan bir ülke. Ne NATO ne Birleşmiş Milletler ne de başka bir şey. O sırada NATO birlikleri Yunan sivilleri vurmaya başladı. Şanlı polisimiz de hiçbir şey yapmadı. Mevzuya karışmadı. Sen diyebilir misin "polis adam değil"? Demezsin gayet adam gibi adamdırlar. :sneaky:

Dostum atıyorum Şanlı Türk polisimiz Yunanistan'a gitti. Ve o sırada yine atıyorum Yunanistan Birleşmiş Milletlere dahil olmayan bir ülke. Ne NATO ne Birleşmiş Milletler ne de başka bir şey. O sırada NATO birlikleri Yunan sivilleri vurmaya başladı. Şanlı polisimiz de hiçbir şey yapmadı. Mevzuya karışmadı. Sen diyebilir misin "polis adam değil"? Demezsin gayet adam gibi adamdırlar. :sneaky:
Hocam bence verdiğin örnekle denicilerin kutsallara ve tanrı şövalyelerine bakış açısından dolayı hiçbir benzerlik yok öl deseler ölüyor öldür deseler öldürüyorlar işte ortada çok aklanacak bir durum yok gibi.Gene sevin Garp ı Akaiunuyu falan hatta Garling i seven adama bile birşey demem zevk meselesi herkesin bakış açısı farklı.Ha bu arada konu dediğim gibi tamamen farklı ama bırak türk polisini herhangibiri gözünün önünde çoluk çocuk demeden birileri katledilip karışmıyorsa o zaten bırak adamı insan değildir yapmayın etmeyin hala şu denizcileri hatta daha ileri gidip ağa babaları garp ı falan aklamaya çalışmayın :D Serinin baş villian ı Teach i bile çoluk çocuk öldürürken veya birileri öldürürken müdahale etmeden izlediğini hayal edemiyorum.

Hocam bence verdiğin örnekle denicilerin kutsallara ve tanrı şövalyelerine bakış açısından dolayı hiçbir benzerlik yok öl deseler ölüyor öldür deseler öldürüyorlar işte ortada çok aklanacak bir durum yok gibi.Gene sevin Garp ı Akaiunuyu falan hatta Garling i seven adama bile birşey demem zevk meselesi herkesin bakış açısı farklı.Ha bu arada konu dediğim gibi tamamen farklı ama bırak türk polisini herhangibiri gözünün önünde çoluk çocuk demeden birileri katledilip karışmıyorsa o zaten bırak adamı insan değildir yapmayın etmeyin hala şu denizcileri hatta daha ileri gidip ağa babaları garp ı falan aklamaya çalışmayın :D Serinin baş villian ı Teach i bile çoluk çocuk öldürürken veya birileri öldürürken müdahale etmeden izlediğini hayal edemiyorum.
Kusura bakma dostum ama bu God Valley ve God Valley halkının suçu. Niye zamanında Dünya Hükumetine katılmamışlar? Yan gelip yatacaklarına Dünya Hükumetine dahil olsalarmış. Dünya hükumetine bağlı hangi devlette böyle bir şey gördük biz? Görmedik. Kendi hataları. Sisteme dahil olmayanı kurtla kuş kapar. Kendi bilecekleri işte o. Bunun için Denizcileri suçlayamayız. Kutsal Ejderler de hayvan değil Alabasta'nın orta yerinde yapmıyorlar bu etkinliği. 3 yılda bir sistem kendini deşarj ediyor böyle.

• Haha
Tepkiler: Whitebear D
Tanrı vadisinde tanrı şövalyeleri de dövüşe katılmış.
Bu durumda Wb vs Garling ihtimali yüksek diyebilir miyiz ? @Kuroro @Whitebear D
Dövüşe katılan gruplar
Xebec ve tayfası
Roger ve tayfası
Garp ve Bogard
Garling ve diğer şövalyeler

• Like
Tepkiler: Kuroro
İlk başta Roger vs Xebec vs Garp oldu bence.
Garling vs Wb
Gaban vs Sommers ?
Linlin meyve avında olsa...
Rayleigh ?

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü