Spoiler 1160: Tanrı Vadisi Olayı

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    33
Kusura bakma dostum ama bu God Valley ve God Valley halkının suçu. Niye zamanında Dünya Hükumetine katılmamışlar? Yan gelip yatacaklarına Dünya Hükumetine dahil olsalarmış. Dünya hükumetine bağlı hangi devlette böyle bir şey gördük biz? Görmedik. Kendi hataları. Sisteme dahil olmayanı kurtla kuş kapar. Kendi bilecekleri işte o. Bunun için Denizcileri suçlayamayız. Kutsal Ejderler de hayvan değil Alabasta'nın orta yerinde yapmıyorlar bu etkinliği. 3 yılda bir sistem kendini deşarj ediyor böyle.
Trolleme lan erkan okur gibi hissettim kötü kötü oldum

Dostum atıyorum Şanlı Türk polisimiz Yunanistan'a gitti. Ve o sırada yine atıyorum Yunanistan Birleşmiş Milletlere dahil olmayan bir ülke. Ne NATO ne Birleşmiş Milletler ne de başka bir şey. O sırada NATO birlikleri Yunan sivilleri vurmaya başladı. Şanlı polisimiz de hiçbir şey yapmadı. Mevzuya karışmadı. Sen diyebilir misin "polis adam değil"? Demezsin gayet adam gibi adamdırlar. :sneaky:
Verdiğin örnekte vurmayan denizci Dragon. Ayrıca verdiğin örnekteki polis Nato'nun kalıcı gücü değil ama denizciler hükümetin asli askeri gücü. Sen o ülkeye aitsin ben şu ülkeye durumu yok.

Devrimci Dragon denizci taburu idam edilecek diye endişe edip ikileme düşerken millet neler yazıyor yav. Dragon'un denizcilere bir düşmanlığı yok.

Garling ajandamızı kurtarmak için Xebec'e son vuruşu yapıp infaz etmekten başka şansımız kalmadı. Kusura bakma Xebec usta.

Xebec'i aslında Garling'in değil İmu'nun öldürdüğü spoilerı geldiği zaman yorumları okumamak için ne kadar teknolojik alet varsa şu şekil atacaksın.

Xebec Roger'ın nasıl ve neden ilk ve en büyük düşmanı hala anlamış değilim. Birbirlerine aşırı kin duyduklarını gösteren bir şey göremedim ben.

Roger'ın rakibi diye kötü karakter diye düşünüldü ancak adamın falsosu yok neredeyse. Ek olarak Roger laylaylom gezerken adam gizli tarihe ilişkin bir şeyler biliyor belli ki. Roger'a el vermiş gibi duruyor Xebec şuana kadar.
Oda'nın her zamanki gibi bol keseden sallayıp altını asla doldurmaması işte.
Roger 15, Xebec en az 20 yıldır korsan ama daha ilk kez geçen bölüm kafa kafaya geldiler. Herhangi bir diyalogla önceki karşılaşmalarının ipucunu bile vermedi. Hep böyle büyük boşluklar bırakıyor sonradan retconlarım diye.

• Like
Tepkiler: Invictus Vol. 3
Oda'nın her zamanki gibi bol keseden sallayıp altını asla doldurmaması işte.
Roger 15, Xebec en az 20 yıldır korsan ama daha ilk kez geçen bölüm kafa kafaya geldiler. Herhangi bir diyalogla önceki karşılaşmalarının ipucunu bile vermedi. Hep böyle büyük boşluklar bırakıyor sonradan retconlarım diye.
Artık bilerek uzattığını düşünmeye başladım... Bir de eski detaycı halinden eser kalmamış.Sanki rastgele yazıyormuş gibi geliyor Wano'dan beri.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü