Spoiler 1162 Tahminler ve İpuçları

Redon Shueisha tarafından etkileşimi arttırsın diye görevlendirilmiş kişi midir?

• Kullanılan toplam oy
    25
Şaka mı yapıyorsun nerede hatalı cevirmisim açıklama yap. Algı değil.
Yoo açıklama yapmama gerek yok, forum burası öyle dursun yeter bana xD

Bu kadar net bir çevirinin bile içine ediyorsun ajandana ulaşmak için yav insanın bir sınırı olur be.

Yoo açıklama yapmama gerek yok, forum burası öyle dursun yeter bana xD

Bu kadar net bir çevirinin bile içine ediyorsun ajandana ulaşmak için yav insanın bir sınırı olur be.
Çevirinin doğrusu bu. Harbi deli olmuşsun. İstediğin yere ceviet bundan farklı çevirmeyecektir. Sen ceviremiyorsun anlaşılan. O yüzden her şeyi yanlış anlıyorsun. Tavsiyem İngilizceyi iyi bilen biri eşliğinde okuman.

• Like
Tepkiler: redteror
@redteror @Alpamis @Whitebear D Wb etrafına zarar vermemek için kendisini hep tutarak dövüşmek zorunda kalmış. Roger'la karşı meyvesini kullanmıyordu zaten.
Dedim ya ustam tadı kötü bir armuttan farkı yok hatta daha çok kullanıcısına zarar veriyor. WB kışın bile yüzmeyi seven bir adam muhtemelen meyve kötü ellere geçmesin diye yemek zorunda kaldı, ağlarız.

Redon magazin için gif attım dedi tamam orada sıçıp sıvadı da hype dediği Şeytan Meyvesi Bilgileri mi?

Dedim ya ustam tadı kötü bir armuttan farkı yok hatta daha çok kullanıcısına zarar veriyor. WB kışın bile yüzmeyi seven bir adam muhtemelen meyve kötü ellere geçmesin diye yemek zorunda kaldı, ağlarız.
En güçlü olmadan korumak istediklerini koruyamayacağını biliyordu muhtemelen, o yüzden bu yola girmiştir.

@redteror @Alpamis @Whitebear D Wb etrafına zarar vermemek için kendisini hep tutarak dövüşmek zorunda kalmış. Roger'la karşı meyvesini kullanmıyordu zaten.
Bu nerde yazıyor şu attığın yerde? Kendini tutarak dövüştüğü yani nerde yazıyor?

Ayrıca etrafına zarar verme muhabbeti zaten bilinen bir şeydi. Ama doğru kullanılmazsa kullanıcısına da zarar verdiği söyleniyor. Bunu bilmiyorduk. Bunun Roger'la olan dövüşünde kendini tutması olarak nasıl yorumladın peki? Etrafına zarar vermesi demek Roger'a zarar vermek anlamına mı geliyor? Kendisine de zarar verebilir demek zaten bu gücü zaten kontrollü kullanmasını gerektirmiyor mu?

Kendi tayfasına bile zarar verebilme durumu var diye tayfası ona göre pozisyon alıyordu. Bu WB'nin gücüne tam hakim olamadığını da gösterir. Yani bu her yönden sizin ima ettiğiniz haricinde her şeyi gösteriyor.

Bu gücün serideki en büyük güç olduğunu söylüyoruz zaten. Dünyayı yıkabilecek güç olarak meyve anlamında sadece bu gösterildi. Bir de antik silahlar.

Bu nerde yazıyor şu attığın yerde? Kendini tutarak dövüştüğü yani nerde yazıyor?

Ayrıca etrafına zarar verme muhabbeti zaten bilinen bir şeydi. Ama doğru kullanılmazsa kullanıcısına da zarar verdiği söyleniyor. Bunu bilmiyorduk. Bunun Roger'la olan dövüşünde kendini tutması olarak nasıl yorumladın peki? Etrafına zarar vermesi demek Roger'a zarar vermek anlamına mı geliyor? Kendisine de zarar verebilir demek zaten bu gücü zaten kontrollü kullanmasını gerektirmiyor mu?

Kendi tayfasına bile zarar verebilme durumu var diye tayfası ona göre pozisyon alıyordu. Bu WB'nin gücüne tam hakim olamadığını da gösterir. Yani bu her yönden sizin ima ettiğiniz haricinde her şeyi gösteriyor.

Bu gücün serideki en büyük güç olduğunu söylüyoruz zaten. Dünyayı yıkabilecek güç olarak meyve anlamında sadece bu gösterildi. Bir de antik silahlar.

Çıkarım yaptım. O cümleden öyle çıkarım yapmamız gerek. Kendisini hep tutmuş. @Whitebear D haklı çıktı. En büyük Wb düşmanı olarak bunu yazıyorum maalesef.

• Love
Tepkiler: Whitebear D

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü