Akainu&Aokji vs Kaido&Big Mom

Hnagi taraf kazanır?

• Akainu&Aokiji

• Kaido&Big Mom

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Kaidoya güvenimiz tam da bigmom çok bozuyor.

Linlin’le olacak iş değil. Linlin’e tüm Hasır Şapkalar beraber meydan dayağı atmadı mı? Adeta esnaf dayağıydı. Linlin’nin eli öyle böyle armut topladı hatırlatırım size. Bu gerçeği unutmamak lazım. Ha Saka ve Kuzan ikisini öldüremez bence, ama paketleyip cezaevinin yolunu gösterirler.

Linlin’i küçük görmüyorum ya da ezik demiyorum yanlış anlaşılmasın. Sadece dengesiz, nerede ne yapacağı belli olmayan aklı gidip gelen birisi. Ayrıca baskıya da dayanmıyor akıl sağlığı kaldırmıyor. Law ve Kid bile baskı kurunca apışıp kaldı. Kuzan, iki üç Garp yumruğu indirse zaten Linlin ne yapacağını şaşırır.

• Like
Tepkiler: Mewtwo
Linlin’le olacak iş değil. Linlin’e tüm Hasır Şapkalar beraber meydan dayağı atmadı mı? Adeta esnaf dayağıydı. Linlin’nin eli öyle böyle armut topladı hatırlatırım size. Bu gerçeği unutmamak lazım. Ha Saka ve Kuzan ikisini öldüremez bence, ama paketleyip cezaevinin yolunu gösterirler.

Linlin’i küçük görmüyorum ya da ezik demiyorum yanlış anlaşılmasın. Sadece dengesiz, nerede ne yapacağı belli olmayan aklı gidip gelen birisi. Ayrıca baskıya da dayanmıyorum akıl sağlığı kaldırmıyor. Law ve Kid bile baskı kurunca apışıp kaldı. Kuzan, iki üç Garp yumruğu indirse zaten Linlin ne yapacağını şaşırır.
Linlin'e Zoro hariç herkes bir tur dayak attı valla. Zoro'yu da bilerek attırmadı Zoro'nun dayağını yiyen tahtalı köye gidiyor çünkü.

Son düzenleme:
  • Haha
Tepkiler: falconx

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü