VS Akainu&Aokji vs Kaido&Big Mom

Hnagi taraf kazanır?

• Akainu&Aokiji

• Kaido&Big Mom

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
@İnari kaido'nun meyve uyanışını görmedik, ölümle burun buruna geldiği halde bu güce erişmedi. Bu adam için uyanış vardı diyemiyoruz. Balık ve ejdere dönüş miti üzerinden teori patlatılıyor en fazla.
kaidonun son formu için uyanış denebilir belki, bir sonraki arc uyanış açmış bir lucci gördük ve zoanlarda hep boynun etrafında şerit görüyoruz, tabii bi kesinlik yok. fakat sadece kaido üzerinden örneklendirmek ne kadar doğru bilemedim, odanın tutarsız olduğu konular bunlar

kaidonun son formu için uyanış denebilir belki, bir sonraki arc uyanış açmış bir lucci gördük ve zoanlarda hep boynun etrafında şerit görüyoruz, tabii bi kesinlik yok. fakat sadece kaido üzerinden örneklendirmek ne kadar doğru bilemedim, odanın tutarsız olduğu konular bunlar
Uyanıştan kendi bahsetmişti, o yüzden direkt ondan örnekledim. Baya meselenin içinde bir insan olarak bunu göstermedi.
Diğer kalbur üstü karakterleri ele alalım. Kral haki görünce tanıyor çoğu. Bu güce çetin bir savaşta erişmeyenlerin bu güce sahip olmadığını varsayabiliriz. Hastalık, yaşlılık gibi özel durumlar söz konusu değilse tabi.

Uyanıştan kendi bahsetmişti, o yüzden direkt ondan örnekledim. Baya meselenin içinde bir insan olarak bunu göstermedi.
Diğer kalbur üstü karakterleri ele alalım. Kral haki görünce tanıyor çoğu. Bu güce çetin bir savaşta erişmeyenlerin bu güce sahip olmadığını varsayabiliriz. Hastalık, yaşlılık gibi özel durumlar söz konusu değilse tabi.
evet kuzan seviyesinde biri için kral hakisini açmama gibi bir durum (varsa yani) olmadığına hemfikiriz fakat bu göstermek zorunda olduğu anlamına gelmez. Garpla arasındaki savaş çetin geçse de bu konuda ne kadar ciddiye almalıyız emin değilim. ilerleyen zamanlarda daha iyi anlarız

• Like
Tepkiler: kekomancer
Yılların tecrübesi, Akainu'dan çok savaş görmüştür. Zayıf yanı akılsız olması, düzgün kararlar alabilecek kadar akıllı olsa zaten yaşıyor olurdu.
doğuştan gelen üstün fiziksel yeteneği sayesinde var olmuş birisi.Aklını kullanan ve yeterince iradeli iki tane deli fişek param parça etti kendisini.

Böyle düşündüğüm için Big Mom'ın küçümsendiğini düşünüyorum zaten. Rakipleri onu yanlış kararı sonucu bombalara,lava düşürerek yendi.
lava düşerek ölmek bm için taşıdığı ağırlıkla alakalı bir sondu.Ortak saldırı sonucu zaten bitmişti pili.Mevkisine uygun bir son olsun diye de lava düşüp öldü.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü