Ölüm Cerrahı
★★
Fav konusunda da yerimizi alalım. Daha iyisine rastlamadım

Son 2 sezon beni de hiç çekmedi ama Metal jenerasyonu beyblade tasarımı olarak en iyisi bence...Okul turnuvası yapmıştık cipslerden çıkanlar ile, max'ın tosbikle 1.olmustum... sene 2003 falan. Güzel seri idi ilk sezonu sonra cıvımış.
10 tane boş cips paketine kırmızı küçük savaş alanı veriyorlardıOkul turnuvası yapmıştık cipslerden çıkanlar ile, max'ın tosbikle 1.olmustum... sene 2003 falan. Güzel seri idi ilk sezonu sonra cıvımış.
Arkadaşın babası cips bayisinde çalışıyordu dağıtımcı o getirmişti arenayı xd Güzel turnuva yapmıştık biz.10 tane boş cips paketine kırmızı küçük savaş alanı veriyorlardı![]()
Bizim takao Rus boyka mıydı ruhları çalan onu yendi ondan sonrasını izlemedim.Son 2 sezon beni de hiç çekmedi ama Metal jenerasyonu beyblade tasarımı olarak en iyisi bence...
Bana da çıkmıştı bu evde hala duruyor. Ama stickerlarını güzel yapıştıramamıştım...Komşulardan biri kullanmadığı hurdaya gidecek olan çanak anteni vermişti.Saha olarak onu kullanırdık sabahtan akşama kadar kapışırdık.
Arkadaşa cipsin içinden nadir Kai'nin siyah anka kuşu Dranzer çıkmıştı.Havasından geçilmiyordu.
Özledim...
![]()