Tanıtım Beyblade

Tasarımlarını en sevdiğiniz Beyblade nesli hangisi oldu?

• Beyblade Burst

Oy: 0 0.0%
  • Beyblade X

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Fav konusunda da yerimizi alalım. Daha iyisine rastlamadım
9d1c5f6e6bf8726935b42a0ed68d01d6.jpg

d4ec73b389a57aa5912b170f8504d3793e0f473dr1-2001-1125v2_uhq.jpg
Benim en sevdiğim karakterde buydu zaten onun ilk Beyblade'ini almıştım. Ana karakterin en büyük rakibiydi (en güçlü değil) kaybetse de hiç vazgeçmeyen tipleri çok seviyorum nedense.. Bir de ana karakter Gingka ve Ryuga gibi özel bir beybladei olmadan yapıyordu bunları.

• Like
Tepkiler: Sakata Gintoki
Okul turnuvası yapmıştık cipslerden çıkanlar ile, max'ın tosbikle 1.olmustum... sene 2003 falan. Güzel seri idi ilk sezonu sonra cıvımış.

• Wow
Tepkiler: Tiksav Lee
Komşulardan biri kullanmadığı hurdaya gidecek olan çanak anteni vermişti.Saha olarak onu kullanırdık sabahtan akşama kadar kapışırdık.
Arkadaşa cipsin içinden nadir Kai'nin siyah anka kuşu Dranzer çıkmıştı.Havasından geçilmiyordu.
Özledim...

il_fullxfull.5013054790_ns9a.jpg

Komşulardan biri kullanmadığı hurdaya gidecek olan çanak anteni vermişti.Saha olarak onu kullanırdık sabahtan akşama kadar kapışırdık.
Arkadaşa cipsin içinden nadir Kai'nin siyah anka kuşu Dranzer çıkmıştı.Havasından geçilmiyordu.
Özledim...

il_fullxfull.5013054790_ns9a.jpg
Bana da çıkmıştı bu evde hala duruyor. Ama stickerlarını güzel yapıştıramamıştım...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü