Tartışma Bleach - Genel Tartışma (Manga)

boruto gibi bile devam etse
x8niTBo.jpg

Şu seride tek sevdiğim adam bambiettayı yendikten sonra köpeğe dönüşüp bir daha gözükmedi.Yorumum bu kadar.
Bari Elite Sternitterlarla falan dövüşseydi dimi? Çoğu Kaptan zaten iş yapmadı.

Komamura’nın o insan formu kısa süreliğine ölümsüz. Gerard’la kapışabilirdi yetenekleri benziyor. Gerard yenilmez gibi duruyordu da sonradan bir zayıflığını söylemişti Kubo.

Komamura’nın o insan formu kısa süreliğine ölümsüz. Gerard’la kapışabilirdi yetenekleri benziyor. Gerard yenilmez gibi duruyordu da sonradan bir zayıflığını söylemişti Kubo.
Hayır bir amaca hizmet etmediki adamın yaptığı hareket madem bir daha göstermeme düşüncen var öyle bir şov yaptırırsın da aaaa adam neler yaptıda gitti dersin ulan oda yok kıytırık bambiyi etkisiz hale getirtip ki sonradan zombiyle geri gelen bambi o bile döndü sonradan.Kesinlikle gerarda karşı bir şey yapıp özelliğini kaybedebilirdi yhwach falanda demiyoruz yani bunu bile yapmadı yani ben bleachin son taraflarını hiç beğenmedim şahsen

• Like
Tepkiler: Mewtwo

Hayır bir amaca hizmet etmediki adamın yaptığı hareket madem bir daha göstermeme düşüncen var öyle bir şov yaptırırsın da aaaa adam neler yaptıda gitti dersin ulan oda yok kıytırık bambiyi etkisiz hale getirtip ki sonradan zombiyle geri gelen bambi o bile döndü sonradan.Kesinlikle gerarda karşı bir şey yapıp özelliğini kaybedebilirdi yhwach falanda demiyoruz yani bunu bile yapmadı yani ben bleachin son taraflarını hiç beğenmedim şahsen
Bleach temasal olarak ölüm ve yaşam üstüne kurulu bir seri.
ilk bölümden ss'in son bölümüne kadar tema ölünün arkasından yas tutmak idi.
arrancar arc, ölmek ve ölüm üzerine idi.
tybw ise doğum ile ilgili.
tybw de bir sürü karakter hayal kırıklığına uğratmış olabilir. neden Yamamoto öldü, neden Unahanayı görmedik, neden Mayuri yerine Nemu pernidayı alt etti, neden Shinsui yerine Nanao Lille Barroyu alt etti, neden quincyler ana kötü idi?
çünkü bütün tema gelecek neslin üstüne kurulu. ölümden sonra hayat olacak, geçmişin hatasını gelecek nesil düzeltecek üstüne kurulu. Yhwach geçmişe takıntılı bir adam olarak geçmişin görkemini alevlemeye çalışıyor. SS ise gelecek nesle iradelerini aktarıyor. Yhwach kendi çocuklarının güçlerini emerek hayata tutunurken Unahana Kenpachiyi kenpachi yapıyor.
Normalde Byakuya ölmeli idi, öldürtmediklerini var sayıyorum.
Komamura, geçmişe takıntılı idi. Arrancar arcda hayattan ve adaletsizlikten şikayet eden en iyi arkadaşına intikamın körleştirici, nefret ettirici işe yaramaz bir şey olduğunu anlattı, ama kendisi aynı intikama tutuldu. İntikam, zararlı ve yıkıcı bir şey. Adalet veya pozitif bir gaye için savaşmak yerine ölmüş birinin intikamını almaya çalışarak, arkadaşının düştüğü kötü deliğe düşüyor. Eğer ki yaptığının ne kadar kötü, işe yaramaz olduğunu görmemiz isteniliyor ise, o kuvvetile bir şey yapamaması lazım. Bambi, kendisince öldürülemedi bile bir anlamda. işe yarayamazdı çünkü tematik olarak vasfı işe yaramamak üstüne kurulu idi.

Tarihin en kötü finali olarak naruto ile kapışır
İkisinin de çok kötü bir sona sahip olduğunu düşünmüyorum.
Narutoda gereksiz uzun bir savaş arcı vardı, Madara madara edilmişti ve oradan sonrası çok saçma yerlere gitmişti ama verdiği son az çok herkesin istediği son idi. Kesinlikle son arclarda çok saçmalık var ama sonun kendisinde bir sorun yok.
Bleach ise o saçmalıklara sahip değildi ama hızlı geçiştirme ve bilgi vermemeden muzdaripti. Yhwach ölene kadar adamın amacı ne bilmiyorduk. amacını öğrenme şeklimiz ve öğrendiğimiz yer berbat, açıklanmayan şeyler var ama o da kötü bitmedi.
Shingeki no Kyojin, Boku no Hero Academica vs daha kötü bitti kanımca.

• Like
Tepkiler: Mewtwo
İkisinin de çok kötü bir sona sahip olduğunu düşünmüyorum.
Narutoda gereksiz uzun bir savaş arcı vardı, Madara madara edilmişti ve oradan sonrası çok saçma yerlere gitmişti ama verdiği son az çok herkesin istediği son idi. Kesinlikle son arclarda çok saçmalık var ama sonun kendisinde bir sorun yok.
Bleach ise o saçmalıklara sahip değildi ama hızlı geçiştirme ve bilgi vermemeden muzdaripti. Yhwach ölene kadar adamın amacı ne bilmiyorduk. amacını öğrenme şeklimiz ve öğrendiğimiz yer berbat, açıklanmayan şeyler var ama o da kötü bitmedi.
Shingeki no Kyojin, Boku no Hero Academica vs daha kötü bitti kanımca.
Yhwach ın yenilmesi kadar saçma bi olay yok geleceği görüp değiştiren bir adam gelen bi oku görmüyor o okda o an o bölüm ortaya çıkmış birşey ben bittiğinde şok olmuştum o kadar şey yap 2 bölümde yok ol saçmalık zaten ichigonun kendisi ayrı bi saçmalık

Yhwach ın yenilmesi kadar saçma bi olay yok geleceği görüp değiştiren bir adam gelen bi oku görmüyor o okda o an o bölüm ortaya çıkmış birşey ben bittiğinde şok olmuştum o kadar şey yap 2 bölümde yok ol saçmalık zaten ichigonun kendisi ayrı bi saçmalık
oku görmüyor çünkü ok kendi gücünden oluşma. mimihagiyi de göremiyor. yhwach'ın all mightysi soul kinginki kadar güçlü değil.
soul king bit bütün iken tek gözünde 5 bebek vardı. ölü hali bile 3 bebekli yhwachdan daha fazla kuvvete sahip.
yhwach aizen'in illüzyonlarına( ki o dövüşü okuyanlar dövüşte olanların yarısını takip edememişler malesef. son savaşta hala renji savaştı sananlar var), ichigonun bankaisine ve uryuu'nun anti thesisi ile katagiride bulunan kendi gücüne yeniliyor.
ki bu da çok ironik bir ölümdür. serideki tüm quincyler kendi güçlerine kaybediyorlar.
kendi gücüne kaybetmeyen tek quincy yok. uryuu antithesis olmasından ötürü zaten ywhachın etkilemekte zorlandığı birisi.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Karakter tasarımları konusunda ayrı bir yerde benim için. Kubo'nun çizim tarzı baya estetik.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü