Bari Elite Sternitterlarla falan dövüşseydi dimi? Çoğu Kaptan zaten iş yapmadı.
Komamura’nın o insan formu kısa süreliğine ölümsüz. Gerard’la kapışabilirdi yetenekleri benziyor. Gerard yenilmez gibi duruyordu da sonradan bir zayıflığını söylemişti Kubo.
Hayır bir amaca hizmet etmediki adamın yaptığı hareket madem bir daha göstermeme düşüncen var öyle bir şov yaptırırsın da aaaa adam neler yaptıda gitti dersin ulan oda yok kıytırık bambiyi etkisiz hale getirtip ki sonradan zombiyle geri gelen bambi o bile döndü sonradan.Kesinlikle gerarda karşı bir şey yapıp özelliğini kaybedebilirdi yhwach falanda demiyoruz yani bunu bile yapmadı yani ben bleachin son taraflarını hiç beğenmedim şahsen
Bleach temasal olarak ölüm ve yaşam üstüne kurulu bir seri.
ilk bölümden ss'in son bölümüne kadar tema ölünün arkasından yas tutmak idi.
arrancar arc, ölmek ve ölüm üzerine idi.
tybw ise doğum ile ilgili.
tybw de bir sürü karakter hayal kırıklığına uğratmış olabilir. neden Yamamoto öldü, neden Unahanayı görmedik, neden Mayuri yerine Nemu pernidayı alt etti, neden Shinsui yerine Nanao Lille Barroyu alt etti, neden quincyler ana kötü idi?
çünkü bütün tema gelecek neslin üstüne kurulu. ölümden sonra hayat olacak, geçmişin hatasını gelecek nesil düzeltecek üstüne kurulu. Yhwach geçmişe takıntılı bir adam olarak geçmişin görkemini alevlemeye çalışıyor. SS ise gelecek nesle iradelerini aktarıyor. Yhwach kendi çocuklarının güçlerini emerek hayata tutunurken Unahana Kenpachiyi kenpachi yapıyor.
Normalde Byakuya ölmeli idi, öldürtmediklerini var sayıyorum.
Komamura, geçmişe takıntılı idi. Arrancar arcda hayattan ve adaletsizlikten şikayet eden en iyi arkadaşına intikamın körleştirici, nefret ettirici işe yaramaz bir şey olduğunu anlattı, ama kendisi aynı intikama tutuldu. İntikam, zararlı ve yıkıcı bir şey. Adalet veya pozitif bir gaye için savaşmak yerine ölmüş birinin intikamını almaya çalışarak, arkadaşının düştüğü kötü deliğe düşüyor. Eğer ki yaptığının ne kadar kötü, işe yaramaz olduğunu görmemiz isteniliyor ise, o kuvvetile bir şey yapamaması lazım. Bambi, kendisince öldürülemedi bile bir anlamda. işe yarayamazdı çünkü tematik olarak vasfı işe yaramamak üstüne kurulu idi.