redteror
★★★★
@İnari kaçmış askere, seni alalım sunucu koltuğuna ama en fazla beni öveceksin xDYarın B takımını destekliyorum. 2-1 alırlar.
@İnari kaçmış askere, seni alalım sunucu koltuğuna ama en fazla beni öveceksin xDYarın B takımını destekliyorum. 2-1 alırlar.
Caitlyn şov bekliyorum.@İnari kaçmış askere, seni alalım sunucu koltuğuna ama en fazla beni öveceksin xD
İdari nin boşluğunu dolduramam ben, kalsın :S@İnari kaçmış askere, seni alalım sunucu koltuğuna ama en fazla beni öveceksin xD
Çok fantastik taktikler geliştirdik Joey ile beraber karşımızdakiler de yanımızdakiler de korksun bizdenCaitlyn şov bekliyorum.
Yine satış yine satış.İdari nin boşluğunu dolduramam ben, kalsın :S
Mic açmayan adama sunucu ol diyorsun abi :SÇok fantastik taktikler geliştirdik Joey ile beraber karşımızdakiler de yanımızdakiler de korksun bizden
Yine satış yine satış.
1 haftadır bana özel planı olduğundan ve asla kasamayacağımdan bahsediyor. Merakla bekliyorumÇok fantastik taktikler geliştirdik Joey ile beraber karşımızdakiler de yanımızdakiler de korksun bizden
Yine satış yine satış.
Bekle bekle1 haftadır bana özel planı olduğundan ve asla kasamayacağımdan bahsediyor. Merakla bekliyorum
Sen hazır mısın red? Mikrofona bol bol üfleyeceksinBekle bekle![]()
Bugün iki tane lose aldım bütün üflemeleri boşalttım rahat ol sen xDSen hazır mısın red? Mikrofona bol bol üfleyeceksin![]()