ÇAPRAZ LONCA BİRİNCİ LOL TURNUVASI

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    44
@Kuroro sunucu kadrosunda eksik varmis. Soyle bi sunuculuk yap da insanlar lol izlesin bee. ADMIN BUNU YAPABILMELI ! Halktan uzaklasma...

Bende hiç oyun bilgisi yok. Karakterlerin çoğunun bırak skill setini adlarını bile bilmiyorum. Benden en fazla şöyle bir sunuculuk performansı çıkar:

@Arthur mamy'nin evde interneti gitmiş. Altyapı sorunları. Maçı ne zaman bilmiyorum ama 22 Ağustosa kadar interneti gelemeyecek gibi. :/

• Sad
Tepkiler: Whitebear D
Maç ertelenmeyecek değil mi? Sırf izlemek için ona göre program yapıyordum kdldld

Maç ertelenmeyecek değil mi? Sırf izlemek için ona göre program yapıyordum kdldld
Maç iptal, ghostmamy gelemiyor onun yerine kingi alacaktım o da başka takımda vesaire falan derken olamıyormuş bizim takım leyla oldu yani.

@Crowley ve @Müsteşar Kemal'e de ulaşılamıyor arkadaş insan bi dcsine bakar ya xD

Turnuvanın akıbeti belirsizleşmeye başladı gibi..
images

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü