ÇAPRAZ LONCA BİRİNCİ LOL TURNUVASI

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    44
@Arthur eğer müsteşar gelebiliyorsa, crow da geleceğini söyledi zaten, ben ve joey olayı da net. Ormana King'i atıp girelim oyuna King de gelebileceğini söyledi.

Bunun haricinde bir orman bulamadım @Bavs Reis'in orman arkadaşı varmış galiba. Yada iptal edersin benim kaçmam lazım yokum bugün.

• Like
Tepkiler: kekomancer
@Arthur eğer müsteşar gelebiliyorsa, crow da geleceğini söyledi zaten, ben ve joey olayı da net. Ormana King'i atıp girelim oyuna King de gelebileceğini söyledi.

Bunun haricinde bir orman bulamadım @Bavs Reis'in orman arkadaşı varmış galiba. Yada iptal edersin benim kaçmam lazım yokum bugün.
Turnuva içi bir oyuncu asla gelemeyecek red. Elmas ve altında turnuvaya katılmamış istediğiniz biriyle anlaşabilirsiniz

Usta siz birini arayın bulamazsanız yarın akşam ben oynarım, Evde akrabalar kalıyor dc giremem ama oynarım. Hiç kimse bulunamazsa son seçenek beni alırsınız. TR'de dia olan hesabımı weste aktardım şampiyon istatistikleri gitti, TR'de eğlencesine oynadığım smurf hesabım var. Şampiyon istatistikleri giden ana hesabım 2946#QWER TR'deki hesapta Ali Desidero#QWER . OP.GG veya lol graphs'dan bakarsınız.

@Whitebear D bizi destekleyen tek çapraz lonca ferdi de rakibimiz oldu. Artık daha da itici bir takım olarak kazanmaya devam edicez
images

Ferdi ne alaka?

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü