ÇAPRAZ LONCA BİRİNCİ LOL TURNUVASI

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    44
Abi keko benim mid olduğumu gördüğünde turnuvadan çekilecekti neredeyse.... zor ikna ettik adamı. Normal şartlar altında C, D yi yeniyor :S
Ben zaten girmeyecektim ya, şantiyeye gidip çalışacaktım. İşler aksayınca kaldım turnuvada.
Gerçekten güçsüsüz diye çekilecekti adamı zor ikna ettim şimdi neler deniyor hshshjshsjshsjhsjs

Sonradan ağlanmasın diye herkese de sorduk kabul edildi öyle başladı turnuva
Yahu herkes sence senin belirlediğin seviyede mi oynadı :unsure: Onur neredeyse lane kaybetmedi, ben her maç sonunda masadan kalkarken 2 kilo sıvı kaybıyla oynadım. Top lanemiz bir şekilde lanesinde durdu:d
Bir de En iyi midi neden kendine aldın lan. Ormancın da iyiyken. Turnuvanın en iyi oyuncusu olarak kendine bir tık zayıf bir takım kurmanı beklerdim. En azından top benim iyi oyuncular da benden olsun diye mahalle maçı kurucuları rpsi yapmazsın diyordum😭

Önceki 2 turnuvada da oynadım ilk turnuvada
Normie ile ben botta, king jungle, bavs mid, müsteşar top lane çok kırık absürt güçlü bir takım olmuştuk zayıf halkamız yoktu
2. turnuvada
axo ile bottaydım, mid crowley, jung erdem, top lane arthurdu yine çok güçlüydük tek zayıf halkamız adcmiz axoydu

İlk 2 turnuva oynayışları kestiremediğimiz için çok dengesiz olmuştu
bu turnuva ilk 2 turnuvaya göre daha dengeli ama hala dengesizlikler var A ve D diğer takımlara göre daha güçlü

B'de crowley support oynayarak maç taşıyamaz. Sanırım jungleları da uzun süredir oynamadığı için paslanmış bariz güçsüz kalıyorlar,

C'de Normie main rolünde bile değil, ki kendisi zümrüt peak, karma almış birini midde ezip kingle birlikte oyun taşıması çok zor karşılarında keepr varken, Adcleri iyiydi ama supportları weak side oynamak için uygun değildi. Üstelik benim yerime keeprın arkadaşı gelse fark daha bariz olurdu ilk maçı benim intlemem yüzünden kaybettik.

Ama kadroları hazırlayanlara da bir şey diyemem 20-25 kişilik bir havuzla eşit kadrolar kurmak imkansıza yakın kağıt üzerindeki şeyler ve oyun birbirini tutmaz hiçbir zaman.
Oyuncu sayısı artarsa ve arada zevkine eskisi gibi 5v5 ler atılır insanlar birbirini tanırsa daha eşit takımlar kurulabilir belki.
Kaçıncıya yazıyorum bilmiyorum ama ghostmamy için keepr, ben ve senle eşit seviyede dedi. Adamın main rolü jungle ve en güçlü halkayı oluşturan kişiler: Ben, keepr, king ve crow olduğu için en mantıklı verilecek kişi crowdu. Crowun da performansını çok geriye çekmeden verilecek en iyi adc @redteror dü. Ben ve keeprın seviyesinde biri + crow + kerem ya da keepr gibi bir adc olsa bitiyordu turnuva. O yüzden red adc oldu. Crow + ghostmamy uyum yakalasa sup jung kombinasyonu ile güzel şeyler başarabilirlerdi. Beklenti buydu ama olmadı. B şu an zayıf kaldı yapcak bir şey yok. Ben normalde en güçlü onları görüyordum @Bavs la birlikte.

Normie her yerde oynarım diye yazmıştı. Turnuvada sadece 2 tane mid vardı o yüzden mide aldık.

Evet ve turnuvanın en iyi midi o zaten. Midi kazanamasaydı mobbing yicekti @Ryze al Ghul.

Son maç takım olarak kötü oynadınız tekrarı izlersen bence daha net görürsün. King defalarca sattı mesela. Sen de ilk 2 maçına göre bir şey yapamamıştın. Sadece normie suçlanamaz o maç.
Zaten kimse kişisel olarak suçlanamaz, haklısın benim amacım suçlamak değil hani herkesin hatası vardır, sadece kağıttaki beklentiyle aksiyonun tutmaması kafamda çelişki oluşturdu bu çelişki de doğal olarak dengesizlik sorusunu kafamda oluşturdu. 20 25 kişilik bir turnuvada dengeli bir sistem kurmak zaten fisko'nun da dediği gibi imkansıza yakındır. Buna lafım yok, ama bu kadar zor bir şeyi de inatla savunmak bana absürt geldi.

• Like
Tepkiler: KazumaKiryu0
Zaten kağıt üstü ve oyun hiçbir zaman birebir uymayacaktır. Her macın hikâyesi farklı. Seçim ekranı çok önemli. Herşeyi hesaba katmak gerekiyor. Heroların birbirine uyumu, karsı rakibe göre ayrı plan vs.. Takım içi uyumda çok önemli. Takımına göre uygun plan. Bizim takım mesela biz sürekli birbirimizle iletişim halindeyiz konuşuyoruz rakibimize göre ne yapabiliriz bunu konuşuyoruz vs.. maç içi taktiklere çalışıyoruz. Bunları herkes yapıyor mu bilmem. Bu konuda en aktif biz A takımıyız sanırım. Mushi nişana 1 gün kala gelip bizimle maç attı, dc de saatlerce yazışmalarımız oluyor bunlar önemli detaylar bence. Bazı takımalar daha önce hiç konuşmadan direkt maça da giriyor olabilir. Biz şahsen elimizdekinden en iyi verimi almaya calışıyoruz
Bizde genelde şöyle oluyor; 3 dakika kala Keepr oyuna giriyor; ne alayım diyorum; "Sen ne alsan.... (Nefes alma) Karma iyi bence ya" diyip oyuna giriyoruz.

Ben zaten girmeyecektim ya, şantiyeye gidip çalışacaktım. İşler aksayınca kaldım turnuvada.

Yahu herkes sence senin belirlediğin seviyede mi oynadı :unsure: Onur neredeyse lane kaybetmedi, ben her maç sonunda masadan kalkarken 2 kilo sıvı kaybıyla oynadım. Top lanemiz bir şekilde lanesinde durdu:d
Bir de En iyi midi neden kendine aldın lan. Ormancın da iyiyken. Turnuvanın en iyi oyuncusu olarak kendine bir tık zayıf bir takım kurmanı beklerdim. En azından top benim iyi oyuncular da benden olsun diye mahalle maçı kurucuları rpsi yapmazsın diyordum😭
Onur ilk maçında müsteşarla oynadı. Müsteşar zayıf halka olarak otofiil olarak geldi. Zenzou kendisi 2 maç kaybettim demişti ama sen daha iyi bilirsin tabi :d

Normie kaybetmemesi gerekirdi kaybetti. Yarın keepr botta bize kaybederse napıcaz şimdi bizim bot daha mı güçlü mü dicez? Zaten lol bu olm senle vs atsak her maç favori olurum ama illaki kaybedeceğim maçlarda olur. Robot değil kimse.

Zenzou kaybedecek diye ağlayıp çıkmak istiyordun seninde beklentinden farklı çıktı işte.

Bot lanemiz zayıf. Beklentin o yöndeyse sana defalarca sorduğumda itiraz etseydin samimi olurdun. Şu an sadece tartışma çıkarıp eğlenme derdindesin

• Like
Tepkiler: KazumaKiryu0

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü