3 tü la ne 5 i. Önceki turnuva bana 5 ban atılması için çıkmıştı o mevzu kabul etmemiştik3 ban mı var 5 mi? 3’se saçma 5 olmalı.
3 tü la ne 5 i. Önceki turnuva bana 5 ban atılması için çıkmıştı o mevzu kabul etmemiştik3 ban mı var 5 mi? 3’se saçma 5 olmalı.
Bana sorarsan herkes istediğini banlasın . Sonucta oyunun temel doğal hali bu. Diğer bütün konuştuğumuz kurallar fantezi kalıyor. Yoksa koruma altına almakta saçma da otp ler kendi şampiyonalarını koruyorlarken diğer oyuncular da main şampiyonalarını koruyabilmeli kafasıyla dedim.Ban atılmasın o zaman reis ne anladık o işten xD
Bi role 3 ten fazla ban atılmayacak şekilde 5 ban yapın. Oyunun normali bu zaten. 5 ban .3 tü la ne 5 i. Önceki turnuva bana 5 ban atılması için çıkmıştı o mevzu kabul etmemiştik
Her takımın 1 hero koruma hakkı olsun. Herkesin değilBana sorarsan herkes istediğini banlasın . Sonucta oyunun temel doğal hali bu. Diğer bütün konuştuğumuz kurallar fantezi kalıyor. Yoksa koruma altına almakta saçma da otp ler kendi şampiyonalarını koruyorlarken diğer oyuncular da main şampiyonalarını koruyabilmeli kafasıyla dedim.
Otpleri eğer otp halleriyle almadıysan onları da banlamak normal. Senin dediğin 2 ban da iyi kendini ona göre konumlandırmadıysan.Bana sorarsan herkes istediğini banlasın . Sonucta oyunun temel doğal hali bu. Diğer bütün konuştuğumuz kurallar fantezi kalıyor. Yoksa koruma altına almakta saçma da otp ler kendi şampiyonalarını koruyorlarken diğer oyuncular da main şampiyonalarını koruyabilmeli kafasıyla dedim.
Bu da olurBi role 3 ten fazla ban atılmayacak şekilde 5 ban yapın. Oyunun normali bu zaten. 5 ban .