ÇAPRAZ LONCA BİRİNCİ LOL TURNUVASI

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    25
@Zenzou ben dahil kimse bizim takımın kazanacağını düşünmüyor shsjjs

Ban atılmasın o zaman reis ne anladık o işten xD
Bana sorarsan herkes istediğini banlasın . Sonucta oyunun temel doğal hali bu. Diğer bütün konuştuğumuz kurallar fantezi kalıyor. Yoksa koruma altına almakta saçma da otp ler kendi şampiyonalarını koruyorlarken diğer oyuncular da main şampiyonalarını koruyabilmeli kafasıyla dedim.

Bana sorarsan herkes istediğini banlasın . Sonucta oyunun temel doğal hali bu. Diğer bütün konuştuğumuz kurallar fantezi kalıyor. Yoksa koruma altına almakta saçma da otp ler kendi şampiyonalarını koruyorlarken diğer oyuncular da main şampiyonalarını koruyabilmeli kafasıyla dedim.
Her takımın 1 hero koruma hakkı olsun. Herkesin değil

• Wow
Tepkiler: keepr
Otpleri eğer otp halleriyle almadıysan onları da banlamak normal. Senin dediğin 2 ban da iyi kendini ona göre konumlandırmadıysan.

Otp banlayabiliyo muyuz hocam ? Nedir son durum? Ben banlamama taraftarıyım gerçi. Çok da fark etmez bana.

• Like
Tepkiler: Arthur

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü