ÇAPRAZ LONCA BİRİNCİ LOL TURNUVASI

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    25
Her takımın 1 hero koruma hakkı olsun. Herkesin değil
5 ban niye yok ben onu anlamadım herkes kendi rolünde bir sampiyonu banlayabilmeli . Pick ekranında anlaşmazlık çıkarsa ban konusunda herkes bir samp söyler o banlanır.

Bence 5 ban olsun . Tek role max 3 ban atılabilir olsun.

5 ban niye yok ben onu anlamadım herkes kendi rolünde bir sampiyonu banlayabilmeli . Pick ekranında anlaşmazlık çıkarsa ban konusunda herkes bir samp söyler o banlanır.

Bence 5 ban olsun . Tek role max 3 ban atılabilir olsun.
Şampiyon havuzu geniş olmayan çok kişi var. Herkes en iyisiyle oynasın diye

Hangi dereceli maçta 3 top banlanıyor olm. Burda direkt kilit atıyon zaten.
Benim düşüncem mutlaka 5 ban olmalı bu işin normali pro arenadaki durumu bu. Bunun üstüne ne kural koyarsan koy. 3 ban çok az 5 kişi oyuna giriyorsa bunlardan 2 tanesinin her oyun fix banı vardır zaten. 5 ban olsun otp ve tek kişi hedefli banlar için kurala bir şey demiyorum artık

• Like
Tepkiler: Arthur
Hangi dereceli maçta 3 top banlanıyor olm. Burda direkt kilit atıyon zaten.
Kanka abartılıyor ya. Kayle belli bir seviyeden sonra 5v1 atıyor doğru ama sırf kayle'ı banlasak atacağın diğer pickler pek 5v1 potansiyeli taşımıyor zaten. Rahat ol. Karşıma geldiğinde bi kayle banlarım gerisinden istediğini oyna.

• Love
Tepkiler: Arthur
Benim düşüncem mutlaka 5 ban olmalı bu işin normali pro arenadaki durumu bu. Bunun üstüne ne kural koyarsan koy. 3 ban çok az 5 kişi oyuna giriyorsa bunlardan 2 tanesinin her oyun fix banı vardır zaten. 5 ban olsun otp ve tek kişi hedefli banlar için kurala bir şey demiyorum artık
Takımları kurarken alınacak karaktere gore otplik durumundan elo verdiyse bu kabul edilebilir bir kural 2 ban olayı.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü