ÇAPRAZ LONCA BİRİNCİ LOL TURNUVASI

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    24
Kanka abartılıyor ya. Kayle belli bir seviyeden sonra 5v1 atıyor doğru ama sırf kayle'ı banlasak atacağın diğer pickler pek 5v1 potansiyeli taşımıyor zaten. Rahat ol. Karşıma geldiğinde bi kayle banlarım gerisinden istediğini oyna.
Öyle zaten aga oyun 5v1 oyunu değil. Tüm banı bir kişiye atmakta insafsızca.

• Love
Tepkiler: keepr
Takımları kurarken alınacak karaktere gore otplik durumundan elo verdiyse bu kabul edilebilir bir kural 2 ban olayı.
Tamam ben diyorum ki 5 ban olsun üstüne ne kural olursa olsun. Siz benden fazla pro maç izliyorsunuz oyunun en kilit yeri seçim ekranı zaten böyle turnuvalarda . 3 ban saçma.

Kanka abartılıyor ya. Kayle belli bir seviyeden sonra 5v1 atıyor doğru ama sırf kayle'ı banlasak atacağın diğer pickler pek 5v1 potansiyeli taşımıyor zaten. Rahat ol. Karşıma geldiğinde bi kayle banlarım gerisinden istediğini oyna.
Yumimizi çalma

• Haha
Tamam ben diyorum ki 5 ban olsun üstüne ne kural olursa olsun. Siz benden fazla pro maç izliyorsunuz oyunun en kilit yeri seçim ekranı zaten böyle turnuvalarda . 3 ban saçma.
Bu kadar ciddiye almaya gerek yok bence. Arthur Aatrox, Kayle, Vlad ile belli bir seviyenin üstünde oynuyor onları almayınca belli bir seviyede oynuyor haliyle kendini o 3 karakterden birini almış halde konumlandırdıysa bunu yapabilmesi lazım ama eğer diğer otpler deöyle konumlanmışlarsa onların bir karakteri varsa onların da o karakteri alabilmeleri lazım.

benim fikrim bu.

Yani bizim Yorick joeyi, yorric olarak aldıysanız o zaman eleman yorric almalı xD

• Haha
Bu kadar ciddiye almaya gerek yok bence. Arthur Aatrox, Kayle, Vlad ile belli bir seviyenin üstünde oynuyor onları almayınca belli bir seviyede oynuyor haliyle kendini o 3 karakterden birini almış halde konumlandırdıysa bunu yapabilmesi lazım ama eğer diğer otpler deöyle konumlanmışlarsa onların bir karakteri varsa onların da o karakteri alabilmeleri lazım.

benim fikrim bu.

Yani bizim Yorick joeyi, yorric olarak aldıysanız o zaman eleman yorric almalı xD
Tier vererek yaptığım için diyorum.

@Arthur elmas üstü diğer oyuncular da op gg sini atsın kardeşim sen çok afişe oldun herkes ne oynadığın biliyor . @keepr falan da hayalete yatmış çaktırmıyor . takımlardaki en iyi oyuncular hepiniz keagueofgraphs sökülün .
Kimseden korkumuz yok reis. Yunaraya sardım son günlerde. Paso onu oynuyom. Çok aşırı op değil ama inanılmaz eğlenceli çar.

• Alev
Tepkiler: Bavs

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü