Kuroro
Admin
@Whitebear D 'ın @Fruit Punch Samurai 'a attığı gank sırasında @kekomancer da olay yerine gelirse izleyeceğimiz sinema
Bu arada ciddiyim favori sizin takım şuan. Mami benim oyun tarzıma çok aşina. Kendisiyle uzun yıllardır duo attığımızdan beni camplese direkt kaybettik lane'i. Siz zaten botta bizi matchleyecek kadar iyisiniz. Yine de nasıl geçerse geçsin bot lanede Geng - T1 gibi bir karşılaşma izletcez. Çok güzel geçecek. Bilen adamlara karşı oynamak çok keyifli oluyor. <3Kardeşim yazma şöyle şeyler daha bir oyuncumuz eksik gidip şimdi @Crocus'u falan bize verecek, uğraş dur xD
Aynı şekilde @Fruit Punch Samurai ustam ile denk çarpışma bizi bekliyorBu arada ciddiyim favori sizin takım şuan. Mami benim oyun tarzıma çok aşina. Kendisiyle uzun yıllardır duo attığımızdan beni camplese direkt kaybettik lane'i. Siz zaten botta bizi matchleyecek kadar iyisiniz. Yine de nasıl geçerse geçsin bot lanede Geng - T1 gibi bir karşılaşma izletcez. Çok güzel geçecek. Bilen adamlara karşı oynamak çok keyifli oluyor. <3
Dakika 25 14/2/5 gidip tf kazandıran @Arthur ve 25de 3/9/2 inhib taciz eden benTurnuvadan gününden bir gün önce Yorick buff gelirse @Fruit Punch Samurai
20 tane Yorick main mi var usta? Heralde TR serverinde Yorick oynayan herkes bu foruma üye.Turnuvadan gününden bir gün önce Yorick buff gelirse @Fruit Punch Samurai
4 güçlendiEn iyi takım 2. Takım ondan sonra ise 1. Takım. Arthur’un algı oyunlarına gelmeyin gördüğüm oyuncularda asla yanılmam.
![]()