ÇAPRAZ LONCA BİRİNCİ LOL TURNUVASI

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    24
Kardeşim yazma şöyle şeyler daha bir oyuncumuz eksik gidip şimdi @Crocus'u falan bize verecek, uğraş dur xD
Bu arada ciddiyim favori sizin takım şuan. Mami benim oyun tarzıma çok aşina. Kendisiyle uzun yıllardır duo attığımızdan beni camplese direkt kaybettik lane'i. Siz zaten botta bizi matchleyecek kadar iyisiniz. Yine de nasıl geçerse geçsin bot lanede Geng - T1 gibi bir karşılaşma izletcez. Çok güzel geçecek. Bilen adamlara karşı oynamak çok keyifli oluyor. <3

• Like
Tepkiler: redteror
Bu arada ciddiyim favori sizin takım şuan. Mami benim oyun tarzıma çok aşina. Kendisiyle uzun yıllardır duo attığımızdan beni camplese direkt kaybettik lane'i. Siz zaten botta bizi matchleyecek kadar iyisiniz. Yine de nasıl geçerse geçsin bot lanede Geng - T1 gibi bir karşılaşma izletcez. Çok güzel geçecek. Bilen adamlara karşı oynamak çok keyifli oluyor. <3
Aynı şekilde @Fruit Punch Samurai ustam ile denk çarpışma bizi bekliyor

En iyi takım 2. Takım ondan sonra ise 1. Takım. Arthur’un algı oyunlarına gelmeyin gördüğüm oyuncularda asla yanılmam.

images

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü