@Arthur takım 4e oy vermiş acıyor bize neler yapacağını düşünerek uyuyacak vallahi İmdat
Arthur botu güçsüz seçtim diyor da gidecek supporta yuumi aldıracak. Dakika 30’dan sonra kendine çekecek. Geri kalan oyuncular iyi zaten yuumi ile 4 level geri düşmüş gariban adc takımın tek zayıf halkası olarak kalacak. 5 oyuncuda 1 zayıf halka diğer takımlara göre büyük artı. Bir kişiye max 2 ban kuralını da çaktırmadan meclisten geçirecek. Aaah ah çok tehlikeli ..
Yummy ve Lulu banladık mı Lux supportla iyi hayatlar dileriz Arthur'a xDArthur botu güçsüz seçtim diyor da gidecek supporta yuumi aldıracak. Dakika 30’dan sonra kendine çekecek. Geri kalan oyuncular iyi zaten yuumi ile 4 level geri düşmüş gariban adc takımın tek zayıf halkası olarak kalacak. 5 oyuncuda 1 zayıf halka diğer takımlara göre büyük artı. Bir kişiye max 2 ban kuralını da çaktırmadan meclisten geçirecek. Aaah ah çok tehlikeli ..
bu varken lulu muYummy ve Lulu banladık mı Lux supportla iyi hayatlar dileriz Arthur'a xD
Eee topa da tank aldır iş yapsın bu nasıl mantık laArthur botu güçsüz seçtim diyor da gidecek supporta yuumi aldıracak. Dakika 30’dan sonra kendine çekecek. Geri kalan oyuncular iyi zaten yuumi ile 4 level geri düşmüş gariban adc takımın tek zayıf halkası olarak kalacak. 5 oyuncuda 1 zayıf halka diğer takımlara göre büyük artı. Bir kişiye max 2 ban kuralını da çaktırmadan meclisten geçirecek. Aaah ah çok tehlikeli ..
Arthura sadece e si lazım. O da point click zaten. Ultisi de point click.Zor çar.
D takımı denklemde yok bile sjsjjsMushi sup geçmiş C takımına win hayırlı olsun. Birinci ve İkinci takım birbirini yerken C takımı kazanır.
Şöyle hayal ediyor bizim takımı herhalde xd@Arthur takım 4e oy vermiş acıyor bize neler yapacağını düşünerek uyuyacak vallahi İmdat