ÇAPRAZ LONCA BİRİNCİ LOL TURNUVASI

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    24
@Bavs maç günü Müsteşarı karşısında gören Arthur.

Arthur botu güçsüz seçtim diyor da gidecek supporta yuumi aldıracak. Dakika 30’dan sonra kendine çekecek. Geri kalan oyuncular iyi zaten yuumi ile 4 level geri düşmüş gariban adc takımın tek zayıf halkası olarak kalacak. 5 oyuncuda 1 zayıf halka diğer takımlara göre büyük artı. Bir kişiye max 2 ban kuralını da çaktırmadan meclisten geçirecek. Aaah ah çok tehlikeli ..

Arthur botu güçsüz seçtim diyor da gidecek supporta yuumi aldıracak. Dakika 30’dan sonra kendine çekecek. Geri kalan oyuncular iyi zaten yuumi ile 4 level geri düşmüş gariban adc takımın tek zayıf halkası olarak kalacak. 5 oyuncuda 1 zayıf halka diğer takımlara göre büyük artı. Bir kişiye max 2 ban kuralını da çaktırmadan meclisten geçirecek. Aaah ah çok tehlikeli ..
Yummy ve Lulu banladık mı Lux supportla iyi hayatlar dileriz Arthur'a xD

Yummy ve Lulu banladık mı Lux supportla iyi hayatlar dileriz Arthur'a xD
bu varken lulu mu :)
images

• Wow
Tepkiler: keepr
Eee topa da tank aldır iş yapsın bu nasıl mantık la

• Haha
Tepkiler: Bavs

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü