ÇAPRAZ LONCA BİRİNCİ LOL TURNUVASI

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    40
Arthur cha elo top lane mainse top lanede oynanan çarların %70'ini falan çok rahat oynar, bir kişiye 5 ban atılsa bile çok anlamı kalmaz. Hatta 5 ban atmak serbest olsa ve Arthur'a 5 ban atsalar takımdaki diğerleri iyi oynadıkları çarları alırlar, daha iyi bile olabilir.
Katılıyorum. Top main değil ama sanırım. Challengerken adc oynuyormuş yanlış hatırlamıyorsam.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Oyunu turnuva olarak açınca 5 ban oluyormuş. Bir kişiye maks 2 ban atılacak şekilde 5 ban düşününce daha mantıklı. Çoğunluk isterse bunu yapalım. 5 ban daha taktiksel olabilir.

Ek olarak hatırlatma
Her takım esnek olmadığı için turnuvada swap yok. Önceden belirlenmiş koridorlarda oynanılacak.
Swap atmak neden yasak onu anlamadım ben. Bunlar birer taktik değil mi sonuçta. Bu şekilde sınırlamalar doğru gelmiyor bana. Oyunu seçim ekranında da kazanabilirsin güzel taktik yaparak. Sınırlama olmamalı bence. Pro arenada da swap yapılıyor, farklı şeyler deneniyor sonuçta. Herkes ne düşünür bilmem.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü