Sodex ★★★★ Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 317 Tepkime puanı 1,181 Puanları 93 Dün 14:14 da #231 Ölüm Cerrahı' Alıntı: Bir doktor lobisi olarak yapılan saldırı ile Falcon dişim ağrıyor şakası yapıyor Spoyler: Yine düz bakıyorum, bunun gibi :d Genişletmek için tıkla ... Diş ağrısı ile alakalı bir saldırı var evet bakalım kim yapacak. Tepkiler: Ölüm Cerrahı
Ölüm Cerrahı' Alıntı: Bir doktor lobisi olarak yapılan saldırı ile Falcon dişim ağrıyor şakası yapıyor Spoyler: Yine düz bakıyorum, bunun gibi :d Genişletmek için tıkla ... Diş ağrısı ile alakalı bir saldırı var evet bakalım kim yapacak.
kaizokuou Editör Katılım 2 Temmuz 2025 Mesajlar 695 Tepkime puanı 2,693 Puanları 93 Konum Loguetown Mezarlığı Dün 14:27 da #232 Sodex' Alıntı: 24. bölüm için ipucu gifleri. Spoyler Genişletmek için tıkla ... ölmemişsin, sadece bir şakaymış @DeathSurgeon21. çok sevindim Spoyler Tepkiler: Ölüm Cerrahı, DeathSurgeon21, Kenshiro ve 1 kişi daha
Sodex' Alıntı: 24. bölüm için ipucu gifleri. Spoyler Genişletmek için tıkla ... ölmemişsin, sadece bir şakaymış @DeathSurgeon21. çok sevindim Spoyler