Geyik Çapraz Lonca Lobi Savaşları

Şöyle bir performans geliyor şu ana kadar
Ayrıca kılıç yerine glaive(bisento) kullanabilsem keşke. Böyle tek vuruşta ortadan 2 ye yaranlardan (wang qi reis gibi)
Onlar aslında daha acınası durumda. Uyuyan dev uyanmak üzere. Biz bu haldeyken elimiz boş çıkmayacağız oradan, daha dur. Biz bitti demeden bitmez

• Alev
Tepkiler: DeathSurgeon21
DNS, blok blok no mi mi yedi de her şeyi blokluyor yahu. Hem bu lobide neden Yuemsa yok. DNS’nin karşısında o olmalıydı
DNS güçlü rakip yapacak bir şey yok. Yuemsa konusunda haklısın yazarken onu dahil etmeyi unutmuşum. Aiden gibi o da ileride katılabilir ama.
@Trao 'nun ilk giden olmasını hiç beklemiyordum. Hak etmiyordu. İçin rahat olsun, intikamın alınacak
Trao geçen bölüm bir slash saldırısı yemişti o yüzden savaşa dezavantajlı başladı ve ilk düşen oldu. Huzur içinde yatsın.

DNS güçlü rakip yapacak bir şey yok. Yuemsa konusunda haklısın yazarken onu dahil etmeyi unutmuşum. Aiden gibi o da ileride katılabilir ama.
Yuemsa yine diş geçiriyordu DNS'ye o yüzden söyledim. @DeathSurgeon21 aramızda yeni olduğu için hiç şansı yok gibi görünüyor ./ Lobiyi bana kurdurtmazsan sonumuz böyle olur işte. Sabote mi ediliyoruz yoksa abooo
arifn13-candiace-dillard.gif

Trap geçen bölüm bir slash saldırısı yemişti o yüzden savaşa dezavantajlı başladı ve ilk düşen oldu. Huzur içinde yatsın.
Yalan yok okurken yaş geldi. Beni yanlarına bıraktırmayacak şekilde kullanıyorsun umarım. Yoksa ben şimdiden gideyim yani, haha

• Haha
Tepkiler: Sodex
Yuemsa yine diş geçiriyordu DNS'ye o yüzden söyledim. @DeathSurgeon21 aramızda yeni olduğu için hiç şansı yok gibi görünüyor ./ Lobiyi bana kurdurtmazsan sonumuz böyle olur işte. Sabote mi ediliyoruz yoksa abooo
Evet Yuemsa daha dengeli olurmuş ama @DeathSurgeon21 kaybederse üzülmesin kendi zayıf değil rakip fazla güçlü. Tüm lobileri kendim kurdum ya bildiğim kadarıyla size özel değil yani. İşte birkaç ekleme yaptığım oluyor üstüne. Sizin lobide Mushi'de var mesela ama o nişanda olduğu için gelemedi hikayede.

Yalan yok okurken yaş geldi. Beni yanlarına bıraktırmayacak şekilde kullanıyorsun umarım. Yoksa ben şimdiden gideyim yani, haha
Duygusal yazmaya çalıştım. Senin savaş en çekişmelisi olacak zaten şimdiden diyeyim.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü