DeathSurgeon21
★★★★
Şöyle bir performans geliyor şu ana kadarDNS, blok blok no mi mi yedi
Ayrıca kılıç yerine glaive(bisento) kullanabilsem keşke. Böyle tek vuruşta ortadan 2 ye yaranlardan (wang qi reis gibi)
Şöyle bir performans geliyor şu ana kadarDNS, blok blok no mi mi yedi
Onlar aslında daha acınası durumda. Uyuyan dev uyanmak üzere. Biz bu haldeyken elimiz boş çıkmayacağız oradan, daha dur. Biz bitti demeden bitmezŞöyle bir performans geliyor şu ana kadar
Ayrıca kılıç yerine glaive(bisento) kullanabilsem keşke. Böyle tek vuruşta ortadan 2 ye yaranlardan (wang qi reis gibi)
DNS güçlü rakip yapacak bir şey yok. Yuemsa konusunda haklısın yazarken onu dahil etmeyi unutmuşum. Aiden gibi o da ileride katılabilir ama.DNS, blok blok no mi mi yedi de her şeyi blokluyor yahu. Hem bu lobide neden Yuemsa yok. DNS’nin karşısında o olmalıydı
Trao geçen bölüm bir slash saldırısı yemişti o yüzden savaşa dezavantajlı başladı ve ilk düşen oldu. Huzur içinde yatsın.@Trao 'nun ilk giden olmasını hiç beklemiyordum. Hak etmiyordu. İçin rahat olsun, intikamın alınacak
İlk düşen derken lobice başka kayıplarımız da mı olacakilk düşen oldu
Bu savaşta ilk düşen demek istedim. Fazla bir şey demeyeyim şimdi heyecanı kaçmasın.İlk düşen derken lobice başka kayıplarımız da mı olacak
Yuemsa yine diş geçiriyordu DNS'ye o yüzden söyledim. @DeathSurgeon21 aramızda yeni olduğu için hiç şansı yok gibi görünüyor ./ Lobiyi bana kurdurtmazsan sonumuz böyle olur işte. Sabote mi ediliyoruz yoksa aboooDNS güçlü rakip yapacak bir şey yok. Yuemsa konusunda haklısın yazarken onu dahil etmeyi unutmuşum. Aiden gibi o da ileride katılabilir ama.
Yalan yok okurken yaş geldi. Beni yanlarına bıraktırmayacak şekilde kullanıyorsun umarım. Yoksa ben şimdiden gideyim yani, hahaTrap geçen bölüm bir slash saldırısı yemişti o yüzden savaşa dezavantajlı başladı ve ilk düşen oldu. Huzur içinde yatsın.
Law lobisi daha tüm güçlerini göstermedi onu ekleyeyim. Sizlerinde kendine has güçleriniz var yani.D. Mihawk desen Shinji benzeri güç verilmiş.
Sağol ya ne kadar güzel motivasyon veriyorsun. İnsan bir yalandan da olsa aslansın kaplansın yaparsın falan der yani@DeathSurgeon21 aramızda yeni olduğu için hiç şansı yok gibi görünüyor
Evet Yuemsa daha dengeli olurmuş ama @DeathSurgeon21 kaybederse üzülmesin kendi zayıf değil rakip fazla güçlü. Tüm lobileri kendim kurdum ya bildiğim kadarıyla size özel değil yani. İşte birkaç ekleme yaptığım oluyor üstüne. Sizin lobide Mushi'de var mesela ama o nişanda olduğu için gelemedi hikayede.Yuemsa yine diş geçiriyordu DNS'ye o yüzden söyledim. @DeathSurgeon21 aramızda yeni olduğu için hiç şansı yok gibi görünüyor ./ Lobiyi bana kurdurtmazsan sonumuz böyle olur işte. Sabote mi ediliyoruz yoksa abooo
Duygusal yazmaya çalıştım. Senin savaş en çekişmelisi olacak zaten şimdiden diyeyim.Yalan yok okurken yaş geldi. Beni yanlarına bıraktırmayacak şekilde kullanıyorsun umarım. Yoksa ben şimdiden gideyim yani, haha
Bu sözler seni perçinlesin ki içindeki canavarı sal artıkSağol ya ne kadar güzel motivasyon veriyorsun. İnsan bir yalandan da olsa aslansın kaplansın yaparsın falan der yani