Geyik Çapraz Lonca Lobi Savaşları

Hikâyenin gidişatı ile hüzünlü zafer için rota çiziliyor. @Trao @Murray @DeathSurgeon21 Aldığınız her hasarın mislini Mw’den çıkaracağıma emin olabilirsiniz. Ona yaşatacağım travmayı unutamayacak 💃

Bizi tuzağa düşüren Mw’ye, beni küçük görmesinin bedelini ödeterek hayatının şokunu yaşatıyorum. Bana yenilmeye korkuyordu da zaten. Bu korkuyla yüzleşme vakti 😌 @Grand Master

Hikâyenin gidişatı ile hüzünlü zafer için rota çiziliyor. @Trao @Murray @DeathSurgeon21 Aldığınız her hasarın mislini Mw’den çıkaracağıma emin olabilirsiniz. Ona yaşatacağım travmayı unutamayacak 💃

Bizi tuzağa düşüren Mw’ye, beni küçük görmesinin bedelini ödeterek hayatının şokunu yaşatıyorum. Bana yenilmeye korkuyordu da zaten. Bu korkuyla yüzleşme vakti 😌 @Grand Master

Henüz ciddi bir hasarım yok ya yoruldum sadece o da göbektendir. Ayrıca

• Alev
Tepkiler: Ölüm Cerrahı
Zaten çöle düşsem kutup ayısı saldırır niye şaşırıyorum ki
Law'ı denize düşünce kutup ayısı kurtarıyor ama sen kutup ayısıyla karşılaşmayı şanssızlık olarak mı görüyorsun?

kurtlar-vadisi-nin-bedir-i-levent-guner-hayatini-kaybetti-1674729016-966_small.jpg

Sızma bu @Ölüm Cerrahı

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü