Geyik Çapraz Lonca Lobi Savaşları

Hikâyenin gidişatı ile hüzünlü zafer için rota çiziliyor. @Trao @Murray @DeathSurgeon21 Aldığınız her hasarın mislini Mw’den çıkaracağıma emin olabilirsiniz. Ona yaşatacağım travmayı unutamayacak 💃

Bizi tuzağa düşüren Mw’ye, beni küçük görmesinin bedelini ödeterek hayatının şokunu yaşatıyorum. Bana yenilmeye korkuyordu da zaten. Bu korkuyla yüzleşme vakti 😌 @Grand Master

Hikâyenin gidişatı ile hüzünlü zafer için rota çiziliyor. @Trao @Murray @DeathSurgeon21 Aldığınız her hasarın mislini Mw’den çıkaracağıma emin olabilirsiniz. Ona yaşatacağım travmayı unutamayacak 💃

Bizi tuzağa düşüren Mw’ye, beni küçük görmesinin bedelini ödeterek hayatının şokunu yaşatıyorum. Bana yenilmeye korkuyordu da zaten. Bu korkuyla yüzleşme vakti 😌 @Grand Master

Henüz ciddi bir hasarım yok ya yoruldum sadece o da göbektendir. Ayrıca

Zaten çöle düşsem kutup ayısı saldırır niye şaşırıyorum ki
Law'ı denize düşünce kutup ayısı kurtarıyor ama sen kutup ayısıyla karşılaşmayı şanssızlık olarak mı görüyorsun?

kurtlar-vadisi-nin-bedir-i-levent-guner-hayatini-kaybetti-1674729016-966_small.jpg

Sızma bu @Ölüm Cerrahı

Henüz ciddi bir hasarım yok ya yoruldum sadece o da göbektendir. Ayrıca
İşte görmek istediğim hareketler… Sınırlarımız zorlandığında ortaya çıkan deliliğimiz yıkacak bu duvarları

DNS istediği kadar kılıç lobisinin en güçlüsü olsun, ne fark eder.

• Alev
Tepkiler: DeathSurgeon21
23. Bölüm - İntikam Savaşı: Üçüncü Kısım
Ölüm Cerrahı ve Millennium Wizard (Grand Master) malikanenin koridorunda karşı karşıyadırlar. Ölüm Cerrahı ona öfkeli gözlerle bakarak ''Demek az önce vücudumu kontrol eden sendin. Öyleyse Doflamingo'nun meyve gücüne sahipsin.'' der. Millennium Wizard ''Evet ama sadece o kadar değil.'' diyerek sırıtır ve belinde asılı olan kılıcını kavrar. Ölüm Cerrahı onun kılıcına dikkat kesildikten sonra lafa girer. ''Kılıcından lanetli bir kılıç havası seziyorum. Tıpkı benim Kikoku gibi.''

Millennium Wizard küstahça bir tavırla ''Doğru tahmin fakat benim kılıcım Grandel seninkinden bile üstün. En iyi on iki kılıçtan biri.'' der. Bunu duyan Ölüm Cerrahı şaşkınlıkla ''Onu nereden buldun?'' diye sorar. Millennium Wizard ise soğuk bir tonda ''Bu seni hiç ilgilendirmez.'' cevabını verir. Ölüm Cerrahı hiddetli bir şekilde ''Haklısın. Beni şu an ilgilendiren tek şey seni alaşağı etmek.'' demesinin ardından elini havaya kaldırarak ''Room'' der. Millennium Wizard ise hiçbir şey yapmadan kendinden emin bir şekilde onu izlemektedir.

Ölüm Cerrahı ''Shambles!'' dedikten sonra Millennium Wizard'a hiçbir şey olmadığını fark ederek şaşırır. ''Anlaşılan seni yerinden oynatamıyorum.'' diyerek asabi bir yüz ifadesiyle ona bakar. Millennium Wizard sırıtmaya devam ederken ''Haki seviyemi aşabileceğini mi sandın? Vah vah.'' der ve kolunu savurur. Elinden çıkardığı iplerle Ölüm Cerrahı'na saldırır. Ölüm Cerrahı yerde yuvarlanıp iplerden kaçınarak koşmaya başlar fakat iplerin onu takip ettiğini fark eder.

Ölüm Cerrahı arkasına dönerek kendisine doğru gelen ipleri kılıcı ile karşılar. Zorlanarak da olsa ipleri ittirerek başka yöne yönlendirmeyi başarır. İpler hızla sağa doğru ilerleyip koridorun bir duvarını parçalar. Millennium Wizard izlediği manzara karşısında keyifli bir kahkaha attıktan sonra Ölüm Cerrahı'na doğru süratle yerinden fırlar. Tekrar kolunu savurup ''Ejder İpleri!'' diyerek beş parmağından çıkan iplerle Ölüm Cerrahı'na saldırır.

Ölüm Cerrahı son anda Shambles tekniğini kullanıp parçalanmış duvardan düşen bir taş parçası ile yerini değiştirerek saldırıdan kurtulur. İp saldırısı yine başka bir duvarı bölerek parçalayıp etrafa taş parçaları ve toz yayılmasına sebep olur. Ölüm Cerrahı etrafa bakındıktan sonra ''Kendi malikaneni parçalıyorsun bilmem farkında mısın?'' diyerek kıkırdar. Millennium Wizard umursamaz bir şekilde ''Sorun değil, her zaman yenisini alabilirim.'' diye karşılık verir.

Ölüm Cerrahı ''Yanlışın var. Bir daha hiçbir şey alamayacaksın.'' diyerek hızla Room tekniğini kullanır. Ardından ''Takto!'' deyip büyük bir duvar parçasını Millennium Wizard'ın üzerine fırlatır. Millennium Wizard hemen kılıcını çekerek üstüne gelen duvarı ikiye bölüp çizik almadan kurtulur. Ölüm Cerrahı bu duruma biraz sinir olsa da belli etmemeye çalışırcasına tebessüm ederek ''Sonunda kılıcını kullanmaya başladın ha.'' der. Millennium Wizard ise kendinden ödün vermeyen bir surat ile cevap verir. ''Daha yeni ısınıyorum.''

Roshi (01746) üstündeki alevleri söndürdükten sonra yavaşça yerinden kalkar. Karşısında RedTeroR durmaktadır. Roshi ''Hadi Millennium Wizard'ı anladım da senin gibi bir Ace ve Beyazsakal fanının kılıç lobisinde olmasına anlam veremiyorum hacı.'' diyerek RedTeroR'e bakar. RedTeroR hafif iç çektikten sonra ''Sevdiğim karakterlerden yaşayan tek Zoro kaldı. Zoro ve Millennium Wizard'ın hatırına Kılıç lobisine katıldım.'' der.

Roshi bu duyduğu karşısında biraz olsun umudunun arttığını hissederek lafa girer. ''Öyleyse hiçbir şey için geç değil. Kılıç lobisiyle olmak zorunda değilsin.'' RedTeroR ise bu sözlere karşılık yalnızca gülerek cevap verir. ''Ben yerimden mutluyum. Law lobisine katılacağımı düşünmüyorsun herhalde.'' Roshi yüzü düşmüş bir halde ''Bu tercihini sana hiç yakıştıramadığımı belirtmek zorundayım.'' der. RedTeroR alaycı bir tavırla ''Az sonra ölecek birinin hakkımda ne düşündüğünün önemi yok.'' diyerek yumruğunu kaldırır.

Ardından ''Hiken!'' diye bağırarak bir ateş saldırısı gönderir. Roshi ise karşılık olarak ''Çay Duvarı!'' diyerek havada oluşan çay birikintisinden bir duvar oluşturur. Çay duvarı gelen alev saldırısını söndürerek ilerlemesini engeller. RedTeroR bıyık altından gülümseyerek ''Akıllıca. Çay sevdandan ötürü böyle bir gücünün olması şaşırtıcı değil.'' der. Roshi'de çay duvarının arkasından özgüvenli bir şekilde bakar. RedTeroR ''Bakalım bununla başa çıkabilecek misin?'' demesinin ardından kılıcını alev ile kaplar.

''Alevli Kesik!'' dedikten sonra ateşle birleşmiş slash saldırıları atmaya başlar. Roshi hemen ''Çay Atışı!'' diye bağırarak kendisine gelen alevli slash saldırılarına doğru önünde duran çayları fırlatır. Alevli slashlar ve çay birikintileri havada çarpışır. Birbirlerine temas ettiklerinde çıkardıkları buharlaşma sesleri gittikçe yükselmektedir. RedTeroR arkaya arkaya kesik saldırılarından yollamaya devam ettikçe Roshi'de çay saldırıları ile bloklamaya devam eder.

İkisi de bir noktada yorulmuş gibi gözükse de RedTeroR gittikçe daha hızlı bir şekilde saldırmaya başlar. En sonunda ''Ekstra Alevli Kesik!'' diye bağırarak daha büyük bir alevli slash yollar. Bu saldırı Roshi'nin tüm çaylarının buharlaşmasına sebep olarak yoluna devam eder. Roshi kendine doğru yaklaşan alev saldırısını fark ettiğinde ''Kahretsin!'' der ve kenara kaçınarak saldırıdan kurtulmayı başarır. Kütüphane içinde oldukları için alevli slash raflardaki kitaplara denk gelir.

Saldırı ahşap kitaplığı keserek duvarı parçalamasının yanında kitapların hızlıca yanmasına neden olur. Odanın içinde bir sürü kitap olduğundan alevler hızla yayılmaya başlar. Roshi telaşlı bir bakışla ''Az önce bir yangın başlattın.'' der. RedTeroR rahat bir şekilde ''Ben ateşten zarar görmem ama sana yazık olacak.'' diyerek gülümser. Roshi'de hissettiği gerginliği belli etmemeye çalışırcasına sırıtarak karşılık verir. ''Sorun yok, ben çayımı sıcak severim.''

Densetsu no Samurai iki kılıcı ile birlikte savaş duruşu almış bir halde beklemektedir. DeathSurgeon21'de kılıcını havaya doğrultmuş bir halde ona bakmaktadır. İkisi de ilk hamleyi kimin yapacağını merak ederken DeathSurgeon21 aniden elinde tuttuğu kılıcını hızla fırlatır. Densetsu no Samurai üzerine gelen kılıca karşı refleks olarak hemen kafasını sola doğru eğer. Kılıç Densetsu no Samurai'nin yanağını sıyırarak ilerleyip arkasındaki duvara saplanır.

Hafif kesilmiş olan yanağından bir damla kan akarken Densetsu no Samurai olaya anlam veremez bir halde bakar. Bu hamleyi tiye alır gibi gülerek konuşur. ''Bu neydi şimdi? Kendini silahsız bırakmış oldun.'' DeathSurgeon21 ise kendinden son derece emin gözükmektedir. Sırıtarak ''Amacım sadece kanını akıtmaktı.'' der. Densetsu no Samurai yanağından akan kanı fark ettiğinde bir anlığına endişeli bir yüz ifadesine bürünür. Ardından birden bacaklarının tutmadığını hissederek dizlerinin üzerine çöker.

Vücudunun gittikçe güçsüzleştiğini hissederken görüntüsü de yaşlanmaya başlar. Saçları beyazlar, yüzünde kırışıklıklar artar. Konuşması da yavaşlamıştır. Öfkeli ve endişeli bir halde ''Bana ne yaptın?'' diye sorar. DeathSurgeon21 onun yanı başına doğru yürürken ''Ömür Tüketme tekniğim sayesinde oldu.'' der. Densetsu no Samurai şaşkınlıkla gözlerini ona dikmiş bir şekilde dinlemektedir. DeathSurgeon21 keyifli bir ses tonuyla lafına devam eder.

''Kılıcımla senden bir damla bile olsa kan aldığımda kullanabildiğim, düşmanı hızlıca yaşlandıran bir teknik.'' Densetsu no Samurai zorlukla sesini çıkarak ''Ama nasıl?'' der. DeathSurgeon21 ''Law'ın mangada tekrar gözükmesini o kadar çok bekledim ki yaşlandım. Şimdi nasıl hissettiğimi anlıyor musun?'' diyerek sırıtır. Densetsu no Samurai hareket etmek istese bile bedeninin yapamayacak kadar zayıf düşmesinden ötürü yalnızca hiddetli bir şekilde bakmakla yetinir.

DeathSurgeon21 onun yanından geçerek duvara saplanmış olan kılıcına doğru ilerler. Arkası dönükken ''Boşuna çabalama, geriye sadece kemiklerin kalana kadar yaşlanmaya devam edeceksin.'' der. İçinden ''Şimdi diğerlerini bulmam lazım.'' diye düşünürken aniden Densetsu no Samurai'nin güçlükle yükselttiği sesini duyar. ''Seni.. engelliyorum!'' DeathSurgeon21 bu cümle karşısında kafası karışmış bir halde ''Ne demek istiyorsun?'' diyerek arkasını döner. O sırada Densetsu no Samurai'ın yaşlanmasının durduğunu fark eder.

Şok olmuş bir suratla ''Ama bu nasıl mümkün olur?'' der. Densetsu no Samurai hızla eski haline dönmüş ve hissettiği güçsüzlük kaybolmuştur. Tekrardan ayağa kalkarken tebessüm ederek durumu açıklar. ''Üye engelleme gücüm sayesinde. Forumda o kadar çok üyeyi engelledim ki böyle bir yeteneğe sahip oldum.'' DeathSurgeon21 sinirden yumruğunu sıkar, bir yandan telaşa kapılmış bir durumdadır. İçinden ''En güçlü tekniğime karşı gelmesini beklemiyordum.'' diye geçirir.

Ardından dumura uğramış bir yüz ifadesiyle ''Sana yaptığım tekniği engellemiş mi oldun?'' der. Densetsu no Samurai ''Aynen öyle. Sadece tekniğini değil komple seni engelledim. On dakika boyunca bana hiçbir zarar veremezsin.'' diyerek ufak bir kahkaha atar. DeathSurgeon21 öfkeyle ''Benimle dalga geçmeyi kes!'' demesinin ardından hızlıca duvardaki kılıcına ulaşıp kılıcı eline geri alır. Hınçlı bir şekilde ''Ölüm İğnesi!'' diye bağırarak Densetsu no Samurai'ın üzerine doğru koşar.

Densetsu no Samurai hiçbir şey yapmadan beklerken DeathSurgeon21 kılıcını onun kalbine saplar. Fakat bu isimli saldırısına rağmen Densetsu no Samurai'a hiçbir şey olmadığını görür. Densetsu no Samurai korkusuz bir bakışla ''Söylediğim gibi artık bana hasar veremezsin.'' der. DeathSurgeon21 gördüklerine inanamayarak kılıcını geri çeker ve geriye doğru birkaç adım atar. Duyduklarını inkar eden, gergin bir üslupla ''Hayır, yalan söylüyorsun. Mutlaka bir yolu olmalı.'' der. Densetsu no Samurai kafasını hayır anlamında iki yana sallar.

DeathSurgeon21 elleri titrerken ''Seni sadece on dakika boyunca oyalamam lazım.'' diyerek kılıcına sıkıca sarılır. Densetsu no Samurai yüzünde küçümseyici bir mimik belirdikten sonra bandanasını bağlamaya başlar. DeathSurgeon21 ''Hayır. Dur bekle!'' diyerek tek elini ona doğru kaldırır. Densetsu no Samurai üçüncü kılıcını da çıkarıp ağzına alır. DeathSurgeon21 durumun hiç iyi olmadığını fark ederek geriye doğru birkaç adım atarak uzaklaşmaya başlar. Arkasına baktığında duvarı fark ederek gidilecek bir yeri olmadığını anlar.

Densetsu no Samurai elindeki iki kılıcı çevirirken bir yandan konuşur. ''Santoryu Ogi: Sanzen Sekai!'' DeathSurgeon21 ''Buna izin veremem.'' diye düşünerek aceleyle kılıcıyla kendini korumaya çalışır. Densetsu no Samurai hızlıca yerinden fırlayarak DeathSurgeon21'e doğru saldırır. DeathSurgeon21 kılıcını kaldırarak kendini korumaya çalışsa da Densetsu no Samurai'in saldırısı DeathSurgeon21'in kılıcını parçalayarak göğsünü boylu boyunca keser.

DeathSurgeon21 acıyla bağırırken ağzından ve gövdesinden kanlar fışkırır. Tüm bedeni ayakta kalabilmek için titreyerek çaba gösterirken göz bebekleri yavaşça silikleşir ve kaybolur. Böylece bilincini kaybederek yere yığılır. Densetsu no Samurai arkasını dönerek yerde yatan DeathSurgeon21'e bakar. Hafif sırıtarak ''Bu dövüşün sonucu en başından belliydi.'' der.

Son düzenleme:

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü