Geyik Çapraz Lonca Lobi Savaşları

Arkadaşlarıma zarar verdiği halde mislini Mw'den çıkartmıyorsam, deneğim olmayı kabul edip ameliyat masama yatmış Mw''yi bana yendirmiyorsa @Sodex 'e çekeceğim muamele. Bir travmada kendi yaşar. 😌 İlla kirli çamaşırlarınızı döktürteceksiniz bana, haha

Law lobisi en azından azıcık hasar verseydi, çok üzüldüm ya. Resmen ezim ezim ezildiler. Yeni lider seçin kendinize ya da gelin Dofy lobisinin alt ailesine katılın yaşamaya devam edin
Bu adama bir de kötü dersiniz. Law lobisini kanatları altına alarak kurtarmak istemiş.

Bu adama bir de kötü dersiniz. Law lobisini kanatları altına alarak kurtarmak istemiş.
Kurtarmak için her yolu denedim ama yok biz öleceğiz diyorlar başka bir şey demiyorlar. Genç efendi kurtar bizi desinler yeter. Biraz kol bacak bırakıp kurtulacaklardi. 4 vs atacaktım ama bu gidişle geriye üye kalmayacak. Ölümu kurtarayım son sn de bu acı ona yeter.

Kurtarmak için her yolu denedim ama yok biz öleceğiz diyorlar başka bir şey demiyorlar. Genç efendi kurtar bizi desinler yeter. Biraz kol bacak bırakıp kurtulacaklardi. 4 vs atacaktım ama bu gidişle geriye üye kalmayacak. Ölümu kurtarayım son sn de bu acı ona yeter.
Senin bana karşı olan rüyaların, Egodewıll

Hepimiz yaşayacakları biliyoruz. Orada işin bitecekken ben araya gireceğim. Hahaa Punk hazard smoker olayının bir benzerini yazılıyor gibi.
MW'nin Sir-Invic ile karşılaşması olmasa beni yenmesinin imkanı yok. Hikâye çoktan yazılmış yoksa bilinmesi gereken gerekli bilgiler önceden sızdırıldı. Sodex ile mecbur aramız açılacak biraz

Ve sana gelince bekliyorum 3. kişi olarak araya girmeni. Alacağın karşılık söylediğinden farklı olacak. Beni tanıma sırası sen de 💃
89o0hmf.gif

MW'nin Sir-Invic ile karşılaşması olmasa beni yenmesinin imkanı yok. Hikâye çoktan yazılmış yoksa bilinmesi gereken gerekli bilgiler önceden sızdırıldı. Sodex ile mecbur aramız açılacak biraz

Ve sana gelince bekliyorum 3. kişi olarak araya girmeni. Alacağın karşılık söylediğinden farklı olacak. Beni tanıma sırası sen de 💃
89o0hmf.gif
O kadar emek verip uğraşmışsin. Hahaha. Tanışalım o zaman. Ben Dare sende poşet law fanı değil mi?

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü