Geyik Çapraz Lonca Lobi Savaşları

O kadar emek verip uğraşmışsin. Hahaha. Tanışalım o zaman. Ben Dare sende poşet law fanı değil mi?
Daha kendisini tanımayana ben kendimi nasıl tanıtabilirim 🤦‍♀️
j9a2gok.png

Daha kendisini tanımayana ben kendimi nasıl tanıtabilirim 🤦‍♀️
j9a2gok.png

Ego altını doldurmayınca kötü durabilir ama bende her türlü güzel duruyor.

Resim yükleme beceremedim yazayım. Sanırım buldum.

Ego altını doldurmayınca kötü durabilir ama bende her türlü güzel duruyor.

Resim yükleme beceremedim yazayım. Sanırım buldum.

Ego sen de güzel duruyor olabilir de dediklerinin karşısında ben ağır taşım

flip-hair-flirty.gif

Ne de güzel yapmış. Arkadaşlarına söyle +1 birisi eklendi aranıza de 🤭

Ego sen de güzel duruyor olabilir de dediklerinin karşısında ben ağır taşım

flip-hair-flirty.gif

Ne de güzel yapmış. Arkadaşlarına söyle +1 birisi eklendi aranıza de 🤭
Yalnız senin ağırlığın sana bağlı değil onu ne yapacağız. Sodex senin kalemini kırmış bir kere. Hahah

Yalnız senin ağırlığın sana bağlı değil onu ne yapacağız. Sodex senin kalemini kırmış bir kere. Hahah
Konu senin egonken şimdi nereden geldin Sodex’e. Hatasını bir kerelik affedebilirim. Ki belli de değil yani Mw’yi yeniyorsam sen ne yapacaksın onu söyle

giphy.gif

Konu senin egonken şimdi nereden geldin Sodex’e. Hatasını bir kerelik affedebilirim. Ki belli de değil yani Mw’yi yeniyorsam sen ne yapacaksın onu söyle

giphy.gif
MW'yi mi yeneceksin. Güzel hayallerin varmış. Onu adil bir vs bir de yenmeyi bos verelim MW'nin burnu bile kanamayacak. Biraz hasar verip kaçsan bile kaybettim sayarım. Azıcık kan Alman yeterli diğer türlü sana haksızlık olur. Sodex sizi harcamayı kafaya koymuş. Size lobi vermesi bile harcamak için. :d

MW'yi mi yeneceksin. Güzel hayallerin varmış. Onu adil bir vs bir de yenmeyi bos verelim MW'nin burnu bile kanamayacak. Biraz hasar verip kaçsan bile kaybettim sayarım. Azıcık kan Alman yeterli diğer türlü sana haksızlık olur. Sodex sizi harcamayı kafaya koymuş. Size lobi vermesi bile harcamak için. :d
@Sodex Bak beni nasıl kışkırtıyor. İstiyor ki illa şu terliği sana yedireyim

2c0ed4aca296f83bf8b94aeb147cd8ed.gif

@DeathSurgeon21 Sonraki bölümü okumayarak " Sessizlik Eylemi " yapmaya davet ediyorum. Nasılsa bu arc bu konuyu hareketlendiren daha çok ikimiziz. 😌

Law fanları da -ki en büyüğü oda'nın eşi- oda'ya böyle baskı yapıp karaktere sürekli fan service sahneler çizdiriyor. Baskıya gelme, kalemini kimseye eğme ustam @Sodex

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü