Ölüm Cerrahı
★★★★★
Daha kendisini tanımayana ben kendimi nasıl tanıtabilirimO kadar emek verip uğraşmışsin. Hahaha. Tanışalım o zaman. Ben Dare sende poşet law fanı değil mi?

Daha kendisini tanımayana ben kendimi nasıl tanıtabilirimO kadar emek verip uğraşmışsin. Hahaha. Tanışalım o zaman. Ben Dare sende poşet law fanı değil mi?
Daha kendisini tanımayana ben kendimi nasıl tanıtabilirim
![]()
Ego sen de güzel duruyor olabilir de dediklerinin karşısında ben ağır taşımEgo altını doldurmayınca kötü durabilir ama bende her türlü güzel duruyor.
Resim yükleme beceremedim yazayım. Sanırım buldum.
![]()
h1wwbzn.png - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 06 Eylül 2025 tarihinde yüklenmiş olup, 720×1600 piksel, PNG formatındadır — h1wwbzn . pnghizliresim.com
Yalnız senin ağırlığın sana bağlı değil onu ne yapacağız. Sodex senin kalemini kırmış bir kere. HahahEgo sen de güzel duruyor olabilir de dediklerinin karşısında ben ağır taşım
![]()
Ne de güzel yapmış. Arkadaşlarına söyle +1 birisi eklendi aranıza de![]()
Konu senin egonken şimdi nereden geldin Sodex’e. Hatasını bir kerelik affedebilirim. Ki belli de değil yani Mw’yi yeniyorsam sen ne yapacaksın onu söyleYalnız senin ağırlığın sana bağlı değil onu ne yapacağız. Sodex senin kalemini kırmış bir kere. Hahah
MW'yi mi yeneceksin. Güzel hayallerin varmış. Onu adil bir vs bir de yenmeyi bos verelim MW'nin burnu bile kanamayacak. Biraz hasar verip kaçsan bile kaybettim sayarım. Azıcık kan Alman yeterli diğer türlü sana haksızlık olur. Sodex sizi harcamayı kafaya koymuş. Size lobi vermesi bile harcamak için. :dKonu senin egonken şimdi nereden geldin Sodex’e. Hatasını bir kerelik affedebilirim. Ki belli de değil yani Mw’yi yeniyorsam sen ne yapacaksın onu söyle
![]()
@Sodex Bak beni nasıl kışkırtıyor. İstiyor ki illa şu terliği sana yedireyimMW'yi mi yeneceksin. Güzel hayallerin varmış. Onu adil bir vs bir de yenmeyi bos verelim MW'nin burnu bile kanamayacak. Biraz hasar verip kaçsan bile kaybettim sayarım. Azıcık kan Alman yeterli diğer türlü sana haksızlık olur. Sodex sizi harcamayı kafaya koymuş. Size lobi vermesi bile harcamak için. :d
Law fanları da -ki en büyüğü oda'nın eşi- oda'ya böyle baskı yapıp karaktere sürekli fan service sahneler çizdiriyor. Baskıya gelme, kalemini kimseye eğme ustam @Sodex@DeathSurgeon21 Sonraki bölümü okumayarak " Sessizlik Eylemi " yapmaya davet ediyorum. Nasılsa bu arc bu konuyu hareketlendiren daha çok ikimiziz.
Ne meraklısınız üstüme toprak atmaya. Sayınız yetmez ama arttırınLaw fanları da -ki en büyüğü oda'nın eşi- oda'ya böyle baskı yapıp karaktere sürekli fan service sahneler çizdiriyor. Baskıya gelme, kalemini kimseye eğme ustam @Sodex
Oda için Sanji neyse Sodex için de law aynı ama haberleri yok. @Ölüm CerrahıLaw fanları da -ki en büyüğü oda'nın eşi- oda'ya böyle baskı yapıp karaktere sürekli fan service sahneler çizdiriyor. Baskıya gelme, kalemini kimseye eğme ustam @Sodex