Croc
★★★
dofi dünden razı zaten bir gel demeyi bekliyor ajsjsbu senaryo'yu iple çekiyorumDoffy tam bu tayfaya layık bir karakter. rocks gibi bir ekip oluşuyor resmen
ben seviyorum bu ekibi yalan yok.
dofi dünden razı zaten bir gel demeyi bekliyor ajsjsbu senaryo'yu iple çekiyorumDoffy tam bu tayfaya layık bir karakter. rocks gibi bir ekip oluşuyor resmen
ben seviyorum bu ekibi yalan yok.
impel down'u Buggy ile Croco iyi bilirdofi dünden razı zaten bir gel demeyi bekliyor ajsjs
Oda bu! Zoro'nun ailesini anlatmayı unutmuş wanoda; bitiminde sbs de yalap şalap bişiler uydurdu. belki bir gün güzel şeyler olur, belki...impel down'u Buggy ile Croco iyi bilirbir el atıp alsınlar Mihawk da varken yanların da kimse bir şey yapamaz bunlara
![]()
o sapık adama güvenmiyorum ben daha. son sayılara baksana efsane isimleri teker teker rezil rüsva ettiOda bu! Zoro'nun ailesini anlatmayı unutmuş wanoda; bitiminde sbs de yalap şalap bişiler uydurdu. belki bir gün güzel şeyler olur, belki...
itiraf edelim Sanji'nin bir şekli tarzı var. Bunlar apayrı tuhaf bişi oldularo sapık adama güvenmiyorum ben daha. son sayılara baksana efsane isimleri teker teker rezil rüsva ettiRoger,Xebec,Beyazsakal. hepsinin içinden sanji çıktı resmen : )
biraz saçmaladı bu son 2 sayı da oda. Fakat burada biraz da sanji'ye alt yapı yapıyor. Fatih'in hakisi verecek onaitiraf edelim Sanji'nin bir şekli tarzı var. Bunlar apayrı tuhaf bişi oldular
o zaman biraz da Crocodile dolduralım buraya asjsj (kaidoyu ip yapan başkasına ne yapmaz bea. konu ne biz ne konuşuyoruzbiraz saçmaladı bu son 2 sayı da oda. Fakat burada biraz da sanji'ye alt yapı yapıyor. Fatih'in hakisi verecek onaama bu kadar ismi karalamasına gerek yoktu. Gaban Sanji paralelliğinden ilerlese yeterliydi.
bu sefer roller değişip Croco Doffy'e gel takım olalım diyecek. Croco-Boyo zaman biraz da Crocodile dolduralım buraya asjsj (kaidoyu ip yapan başkasına ne yapmaz bea. konu ne biz ne konuşuyoruz)
Gelmiş geçmiş en iyi oluşumları Croco-boy kurmuştur.
![]()
dofinin burada kurduğu cümleler o kadar abartılı ve başka noktalara çekilebilir ki... sırf bundan sebep her yer ship dolubu sefer roller değişip Croco Doffy'e gel takım olalım diyecek. Croco-BoyMf'de ki atışmaları da epey iyiydi
başka noktaları salladofinin burada kurduğu cümleler o kadar abartılı ve başka noktalara çekilebilir ki... sırf bundan sebep her yer ship dolu
işin kötü yanı alıştım da ahah oluru var![]()