Tanıtım Crocodile

Bu karakteri seviyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    9
Oda bu! Zoro'nun ailesini anlatmayı unutmuş wanoda; bitiminde sbs de yalap şalap bişiler uydurdu. belki bir gün güzel şeyler olur, belki...
o sapık adama güvenmiyorum ben daha. son sayılara baksana efsane isimleri teker teker rezil rüsva etti :D Roger,Xebec,Beyazsakal. hepsinin içinden sanji çıktı resmen : )

itiraf edelim Sanji'nin bir şekli tarzı var. Bunlar apayrı tuhaf bişi oldular
biraz saçmaladı bu son 2 sayı da oda. Fakat burada biraz da sanji'ye alt yapı yapıyor. Fatih'in hakisi verecek ona :D ama bu kadar ismi karalamasına gerek yoktu. Gaban Sanji paralelliğinden ilerlese yeterliydi.

biraz saçmaladı bu son 2 sayı da oda. Fakat burada biraz da sanji'ye alt yapı yapıyor. Fatih'in hakisi verecek ona :D ama bu kadar ismi karalamasına gerek yoktu. Gaban Sanji paralelliğinden ilerlese yeterliydi.
o zaman biraz da Crocodile dolduralım buraya asjsj (kaidoyu ip yapan başkasına ne yapmaz bea. konu ne biz ne konuşuyoruz 😁)

Gelmiş geçmiş en iyi oluşumları Croco-boy kurmuştur.
1ec1bc431a2814da8359347729b50c1b.jpg

o zaman biraz da Crocodile dolduralım buraya asjsj (kaidoyu ip yapan başkasına ne yapmaz bea. konu ne biz ne konuşuyoruz 😁)

Gelmiş geçmiş en iyi oluşumları Croco-boy kurmuştur.
1ec1bc431a2814da8359347729b50c1b.jpg
bu sefer roller değişip Croco Doffy'e gel takım olalım diyecek. Croco-Boy :D Mf'de ki atışmaları da epey iyiydi :D

bu sefer roller değişip Croco Doffy'e gel takım olalım diyecek. Croco-Boy :D Mf'de ki atışmaları da epey iyiydi :D

dofinin burada kurduğu cümleler o kadar abartılı ve başka noktalara çekilebilir ki... sırf bundan sebep her yer ship dolu:cautious:
işin kötü yanı alıştım da ahah oluru var :think:

dofinin burada kurduğu cümleler o kadar abartılı ve başka noktalara çekilebilir ki... sırf bundan sebep her yer ship dolu:cautious:
işin kötü yanı alıştım da ahah oluru var :think:
başka noktaları salla :D Doffy bunlara katılsın da ortam şenlensin. Eski savaş lordları bir arada :D . tam korsan tayfası bunlar olacak hepsi de kötü şöhretli : ) gerçekleşirse tadından yenmez.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü