Dök İçini Rahatla

Bulktayım. Yağlanmamak için yavaş yavaş kilo alıyorum. Son 1.5 ayda aldığım 1.5 kiloyu geçenlerde zehirlenip hala yemek yiyemediğim için verdim. Çoğu sudur muhtemelen de emeğin bir kısmı çöpe gittiği için canım sıkıldı
Geçmiş olsun kanka. Dikkat et kendine.

• Like
Tepkiler: Arthur
Yaz okulu kolay diye Karabük’ten alıyorum. Bizim bölümdeki herkeste burada şuan. Buradaki sınavlar test ve çıkacak olan sorular söyleniyor. 200 Bin sıralamayla girilen yer zaten buradan mezun olan ne yapıyordur ki. Karabük’teki Yabancı Öğrencilerin fazla olduğu ve bazı olayların döndüğünü duymuşunuzdur. Üniversitenin yarısından fazlası Yabancı uyruklu kaynıyor. Çoğunluğu Afrikalı. Gerçi Belli başlı iller dışında Üniversite okunmaz bu ülkede.

Yaz okulu kolay diye Karabük’ten alıyorum. Bizim bölümdeki herkeste burada şuan. Buradaki sınavlar test ve çıkacak olan sorular söyleniyor. 200 Bin sıralamayla girilen yer zaten buradan mezun olan ne yapıyordur ki. Karabük’teki Yabancı Öğrencilerin fazla olduğu ve bazı olayların döndüğünü duymuşunuzdur. Üniversitenin yarısından fazlası Yabancı uyruklu kaynıyor. Çoğunluğu Afrikalı. Gerçi Belli başlı iller dışında Üniversite okunmaz bu ülkede.
Koca şehir bir avuç oligarkın altında inim inim inliyor. Rezil bir yer, kolay gelsin.

• Like
Tepkiler: Mewtwo
Bu sene kimse aşure getirmedi. Bir kültür yok olup gidiyor 🥀
Aşure kabul edecek yaşı geçmiş olabilir misin? Artık senin aşure yapıp komşularına, gencolara ya da yaşlılara dağıtman lazım. Hazıra alışmışsın. Dert olacak kadar değerliyse bu kültür, sen aşure yapmaya başla? Nasıl fikir Kikem?

Aşure kabul edecek yaşı geçmiş olabilir misin? Artık senin aşure yapıp komşularına, gencolara ya da yaşlılara dağıtman lazım. Hazıra alışmışsın. Dert olacak kadar değerliyse bu kültür, sen aşure yapmaya başla? Nasıl fikir Kikem?
Sen yapta gelip yiyeyim keke
Ya ben ne anlarım Aşure pişirmekten. Tarifler de antin kuntin şey dolu.
GvPppd9XoAAydM2
Komşumuz ne güzel bu tür özel günlerde getiriyordu. Kızı olacak şirret aldı tatile götürdü kadını 🥀

Bir konunun yanlış olduğunu bilmesine rağmen inadına inadına kendini savunup kendini haklı çıkarmaya çalışıyor. Sonra işe aile karışıyor. Doğruyu er geç görecek de görene kadar anca kendini rezil edicek. Şöyle bazı insanların karşısına çıkıp doğruyu yüzüne çarpıcaksın ama sonra sen söyledin diye sen kötü olucaksın. Kavga çıkınca seni bulucaklar. Anonim doğru söyleme kısmı olucaklar.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü