Kesinlikle ciddi ilişki insanı değilim onu anladım. Bu saatten sonra bi daha yapmam.
Geçmiş olsun kanka. Dikkat et kendine.Bulktayım. Yağlanmamak için yavaş yavaş kilo alıyorum. Son 1.5 ayda aldığım 1.5 kiloyu geçenlerde zehirlenip hala yemek yiyemediğim için verdim. Çoğu sudur muhtemelen de emeğin bir kısmı çöpe gittiği için canım sıkıldı
Koca şehir bir avuç oligarkın altında inim inim inliyor. Rezil bir yer, kolay gelsin.Yaz okulu kolay diye Karabük’ten alıyorum. Bizim bölümdeki herkeste burada şuan. Buradaki sınavlar test ve çıkacak olan sorular söyleniyor. 200 Bin sıralamayla girilen yer zaten buradan mezun olan ne yapıyordur ki. Karabük’teki Yabancı Öğrencilerin fazla olduğu ve bazı olayların döndüğünü duymuşunuzdur. Üniversitenin yarısından fazlası Yabancı uyruklu kaynıyor. Çoğunluğu Afrikalı. Gerçi Belli başlı iller dışında Üniversite okunmaz bu ülkede.
Aşure kabul edecek yaşı geçmiş olabilir misin? Artık senin aşure yapıp komşularına, gencolara ya da yaşlılara dağıtman lazım. Hazıra alışmışsın. Dert olacak kadar değerliyse bu kültür, sen aşure yapmaya başla? Nasıl fikir Kikem?Bu sene kimse aşure getirmedi. Bir kültür yok olup gidiyor![]()
Sen yapta gelip yiyeyim kekeBu sene kimse aşure getirmedi. Bir kültür yok olup gidiyor![]()
Aşure kabul edecek yaşı geçmiş olabilir misin? Artık senin aşure yapıp komşularına, gencolara ya da yaşlılara dağıtman lazım. Hazıra alışmışsın. Dert olacak kadar değerliyse bu kültür, sen aşure yapmaya başla? Nasıl fikir Kikem?
Ya ben ne anlarım Aşure pişirmekten. Tarifler de antin kuntin şey dolu.Sen yapta gelip yiyeyim keke
Bana yakın yere gelmişsin. Karabükte gezilcek güzel yerler var gez bu bahaneyleYaz okulu kolay diye Karabük’ten alıyorum. Bizim bölümdeki herkeste burada şuan. Buradaki sınavlar test ve çıkacak olan sorular söyleniyor. 200 Bin sıralamayla girilen yer zaten buradan mezun olan ne yapıyordur ki. Karabük’teki Yabancı Öğrencilerin fazla olduğu ve bazı olayların döndüğünü duymuşunuzdur. Üniversitenin yarısından fazlası Yabancı uyruklu kaynıyor. Çoğunluğu Afrikalı. Gerçi Belli başlı iller dışında Üniversite okunmaz bu ülkede.