Dök İçini Rahatla

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mewtwo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dayı niye evlenelim? Sanki yıl 2010 tüm Dünya vur patlasın çal oynasın! Valla o zamanlar olsa düşünmem patlatırdım düğünü nikahı. Fakat güncel Dünya şartlarında deli işi deli zırdeli işi. İnsan kendine bu kötülüğü yapmaz. Gençler şansınızı 2030larda deneyin der insan ayıp ediyorsun.
Bu devirde evlenme her detayı ile ayrı bir dert. Evleneceğin kişiyi sevsen bile bu ülkede evlilik kişiler arasında olmaktan çok aileler arasında olduğundan karşı tarafın aile üyeleri ile de seviyeli bir ilişki yürütmen gerekiyor. Bu durumda problemlerden sadece biri.

Bu devirde evlenme her detayı ile ayrı bir dert. Evleneceğin kişiyi sevsen bile bu ülkede evlilik kişiler arasında olmaktan çok aileler arasında olduğundan karşı tarafın aile üyeleri ile de seviyeli bir ilişki yürütmen gerekiyor. Bu durumda problemlerden sadece biri.

Ya aileler arasında olmasını falan sıkıntı değil. Hep aileler arasındaydı yani 10 yıl önce de öyleydi. Ama şu an Dünya çılgın atıyor. Durulmasını bekle usta. Her şey yoluna girince ailesiyle de evlenirsin sıkma canını. Her şey düzelir. (y)

• Like
Tepkiler: Sakata Gintoki
endüstri mühendisiydim , okuduk bitirdik staj bulduk iş de buldum. tüm para işini bana yıktılar ki acemiyim daha fakat patronların gereksiz işleri yüzünden iflas kaçınılmazdı. nitekim etti de bankalarda meşhur amerikadaki .. ilan edildik.. geçen sene de babamın mandıra merakına ortak oldum. başlarda baya iyiydik ytl osmana döndük de sonra ortağın dolandırması sonucu battık. ipotekli arsalar felan hepsini sattım ortada kaldık. akşam yemeğim makarna. mühendislik okuduğuma pişmanım keşke tıp yazsaydım diyorum her gün. aile evi de ayrı dert döndük de noldu iç anadolu gibi lanet bir yere. foruma bakamamıştım bayadır burayı yeni gördüm özlenen herkes burdaymış valla iyi geldi okumak. ekran sürem de forum ve lol ile 10 saati buldu hayatsız olduk. unemployed...

mühendislik
GOxgDibXEAEB0QH.jpg:large

endüstri mühendisiydim , okuduk bitirdik staj bulduk iş de buldum. tüm para işini bana yıktılar ki acemiyim daha fakat patronların gereksiz işleri yüzünden iflas kaçınılmazdı. nitekim etti de bankalarda meşhur amerikadaki .. ilan edildik.. geçen sene de babamın mandıra merakına ortak oldum. başlarda baya iyiydik ytl osmana döndük de sonra ortağın dolandırması sonucu battık. ipotekli arsalar felan hepsini sattım ortada kaldık. akşam yemeğim makarna. mühendislik okuduğuma pişmanım keşke tıp yazsaydım diyorum her gün. aile evi de ayrı dert döndük de noldu iç anadolu gibi lanet bir yere. foruma bakamamıştım bayadır burayı yeni gördüm özlenen herkes burdaymış valla iyi geldi okumak. ekran sürem de forum ve lol ile 10 saati buldu hayatsız olduk. unemployed...

mühendislik
Ortaklık işlerinde herkese güven olmuyor. Rayına oturur gene bir sekilde usta daha gençsin

mühendislik

Dayı iyi tarafından bak hep başkaları yüzünden batmışsın. Belki de sıkıntı sende değilsindir. (y)

Ortaklık işlerinde herkese güven olmuyor. Rayına oturur gene bir sekilde usta daha gençsin
Öyle orası bakalım genciz çıtırız daha hedef yabancı zengin yaşlı kadın bulmak;)
Dayı iyi tarafından bak hep başkaları yüzünden batmışsın. Belki de sıkıntı sende değilsindir. (y)
Kendi hatalarım da var tabi acemilik ama genel olarak başkaları hep. Hayat ne çıkaracak önümüze göreceğiz.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü