Anket En Çöplük Sosyal Medya Platformu

En Kötüsü Hangisi?

• Twitter

Oy: 14 63.6%
  • Facebook

Oy: 1 4.5%
  • TikTok

Oy: 2 9.1%
  • Instagram

Oy: 2 9.1%
  • Linkedin

Oy: 3 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    22
Net olarak linkedin. Facebook ve Tiktoktaki kitle cahil vs olabilir ama en azından tutarlılar. Kendi sosyokültürel çevrelerine uygun hareket ediyorlar.

Tüm gün ofiste dedikodu yapıp kahve makinesinden kahve içen aşko kuşkoların bir saatte alınabilen uyduruk bir sertifikayı aldıklarını profillerinde üç farklı dil ile yazılmış bir metinle paylaşmaları ve bu paylaşımın altına aynı aşko kuşko arkadaşlarının yarı Türkçe yarı İngilizce bir şekilde samimiyetsiz tebrik mesajları yazdığı bir yer linkedin. Özel sektör ve linkedin kadar samimiyetsiz bir ortam yok dünya üzerinde.

Dj Ercik'e üzülüyorum ben. Adamın ilk resmi internet delisiydi bu altın çağa yetişseydi çok farklı olurdu.
Dj Ercik’e ben tam olarak yetişemedim ama dediğin gibi bu devire yetişebilseydi büyük ihtimal baya popüler olurdu.

Twitter. İnsana kurban hissi veriyor. Bir köpek olayı patladı, sürekli köpekler tarafından ölen çocuk ve yaşlılar doldu sayfalar ne tesadüf ise. Trafikte tartışanlar, sokakta kavga edenler. Panik yaratma tamamen.

Trollük para kazanmaya döndü. Kadınların erkeklerin sinir ucuna oynayacak ilişki modellerini sunuyorlar. Siyasette öyle, birisi alakasız Atatürk'e sallıyor diğeri Yozgatlılar heykellere halleniyor diye bir palavra sıkıyor. Futbolda Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş. Hepsi bomboş birbirini gaza getiren ve işine gelen yerde kendilerini kurban hissine sokturan hesaplar dolu. Tiktoktaki engelli bireylerin de sürekli kesitleri dönüyor. Kendileri ünlü yapıp kendileri linçliyor.

Detoksa girdim, 6 aydır kullanmıyorum. Güncel kalmalıyım duygusunu bıraktım.

Kullanmadığım için emin olamıyorum ama bence kişi için en tehlikelisi kısa videolar denen uyuşturucu madde. Birkaç ay boyunca işe gidince youtube'un bu aptal olayına takılıp saatlerimi yemiştim. Kendimi bu kadar gerizekalı hissettiğim bir zaman olmamış olabilir. İnsanın herhangi bir şey yapma isteğini inanılmaz kırıyor. Bir de youtube sevdiğin kişilerin videolarının yanında daha önceden izlediğin şeyleri ve hiç alakan olmayan şeyleri de gösteriyor. Bu sefer de onu görmemek için kaydırıp sonsuz döngüye giriyorsun. Baktım olacak gibi değil en son telefondan youtubeu kaldırarak çözüm buldum. Böyle dertleri olan varsa libretube'yi kullanabilir. Özelleştirme yapıp sadece aradığını bulduğun bir düzen inşa edebiliyorsun.

Tw diyenler günde yarım saat tw bakıyorlarsa sadece bir gün yarım saat linkedin’de dolaşsınlar.
Linkedin hesabımı sildim birkaç sene önce. Öncesinde her baktığımda birilerini dövme isteği uyanıyordu ama kendi çapında ezik bir avuç insanın gösteriş yaptığı bir platform deyip geçmek lazım. Twüidder maalesef daha fazlası...

• Like
Tepkiler: KazumaKiryu0
Linkedin hesabımı sildim birkaç sene önce. Öncesinde her baktığımda birilerini dövme isteği uyanıyordu ama kendi çapında ezik bir avuç insanın gösteriş yaptığı bir platform deyip geçmek lazım. Twüidder maalesef daha fazlası...
Burjuva ayakçısı jurnalleme platformuna üye miydin sen? İnanamıyorum...

• Haha
Tepkiler: Bavs

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü