Anket En Çöplük Sosyal Medya Platformu

En Kötüsü Hangisi?

• Twitter

Oy: 14 63.6%
  • Facebook

Oy: 1 4.5%
  • TikTok

Oy: 2 9.1%
  • Instagram

Oy: 2 9.1%
  • Linkedin

Oy: 3 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    22
Herif ne kadar sapık, Nazi, faşist, satanist, redneck ve hüküm giymiş suçlu varsa hepsini tek bi platformda topladı. Buna da ifade özgürlüğü diyor. Tam bir iblis.
Teknofeodal lordlara, israil yanlılarına falan laf atanların hesaplarını uçuruyor. Mevcut hükümetlerle kol kola girmiş durumda zaten. Bunları gözleri bağlı duvarın dibine dizip özgürleştirmeden bu gezegenin huzura ermez.

Yok yerli kitap review sitesi mi orası? Eğer öyleyse bu bile kahkaha atmama yetti. Ne çok manyak vardır orada var offff.
Evet, orada kabına sığamamış adamlar tüwidderda sağa sola niyetleniyor.
GwXkyxVXkAAIrr7

• Haha
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Platform ne kadar çöplükse o kadar güzeldir, en iyisi Twitter peşine daha önce hiç indirmedim ama TikTok.

Tiktok indirmeme sebebim kendimi oranın üstünde görmem değil, ekran süremin çok fazla artmasından endişelendim.

bir tek instagram kullanıyorum ve önüme sık sık;
faşist ve otoriter liderleri öven reelsler, dini tarikatların, betçilerin, mezatçıların, sahte ürün satanların ve asker/polis kıyafeti giyip çocuğum hasta diyenlerin reklamları ve onlyfans vb. sitelerde modellik yapan hanım ablaların gönderileri düşüyor.

algoritmamı sıfırladım, 1000'e yakın kişiyi engelledim, kaydettiğim tüm gönderileri kaldırdım, yorumlarımı sildim ve hatta tüm beğenilerimi geri çektim ama hiçbir şey değişmedi.

• Like
Tepkiler: kekomancer

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü